[GC 2022] A Return to Monkey Island előrendelői DLC-jét az Oblivion ihlette! [VIDEO]

A klasszikus kalandjáték-sorozat legújabb darabja, a Return to Monkey Island megjelenési dátumot és, hmm, „lópáncélt” kapott…

 

 

A Return to Monkey Island friss trailert kapott a Gamescom Opening Night Live-on, amelyből kiderült az új kalandjáték megjelenési dátuma és egy megfelelően abszurd előrendelői DLC, amelyet az Elder Scrolls sorozat egyik leghírhedtebb „hibája” (egy fenét hiba, a vásárlók tudatos lenyúlása…) ihletett.

A trailer megerősítette, hogy a Return to Monkey Island szeptember 19-én jelenik meg PC-re és Switchre, ami nem más, mint a Talk Like a Pirate Day. (Ahhoz, hogy játszhass, nem kell kalózként beszélni, bár ártani biztos nem árt.)

A rövid trailerben mindenféle ismerős helyszínt láthatunk újra, a sorozat szerethetően tenyérbemászó használthajó-kereskedője, Stan narrációjával. De a legérdekesebb talán az az ígéret, hogy előrendelői bónuszként lovas páncélt kapunk. Igen, a The Elder Scrolls IV: Oblivion nagyon rossz DLC-je előtt tisztelegve, amely segített elindítani a mikrotranzakciókat a triple-A játékokban, a Return to Monkey Island korai megvásárlásáért lovas páncélt kapsz.

Bizony, úgy tűnik, a fejlesztők teljesen komolyan gondolják, hogy valami haszontalan lópáncélt adnak neked, hogy ott üljön az inventoryban.

Még a sajtóközlemény is azt ígéri, hogy az előrendelők „egy rendkívül exkluzív és teljesen haszontalan lópáncéllal a leltárukban kezdik meg kalandjukat”, és egy sajtóközleményben nem lehet csak úgy viccelődni. (Azt hiszem.) Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy kitalálnak-e mégis valami funkciót annak a lóvértnek – már ha egyáltalán komolyan belerakják a játékba, mert Ron Gilbert esetében, ugye, semmi sem biztos…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu