[GC 2022] Killer Klowns from Outer Space: The Game – jön a véres multis bohóckodás! [VIDEO]

Bejelentették az aszimmetrikus multis őrületet, a Killer Klowns from Outer Space: The Game-et PS5-re, Xbox Series-re, PS4-re, Xbox One-re, és PC-re.

 

 

A kiadó Good Shepherd Entertainment és a fejlesztő Teravision Games bejelentette a Killer Klowns from Outer Space-t: The Game-et, ami egy három a hét elleni aszimmetrikus online multiplayer játék lesz.

Az Az-t megszégyenítő, démoni bohócűrlény-mészárlós cím PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One és PC (Steam) platformokra érkezik majd a közeli jövőben.

 

 

 

 

A játékot természetesen az MGM 1988-as kultikus horrorfilm-klasszikusa ihlette. Ha minden igaz, 2023 elején jelenik majd meg, a készítők pedig több frissítést is terveznek hozzá.

Íme egy áttekintés a játékról, a Good Shepherd Entertainmenten keresztül:

„Killer Klowns from Outer Space: The Game egy aszimmetrikus többjátékos horror, amely a 80-as évek ikonikus filmjén alapul. A Killer Klownok és Crescent Cove lakói közötti csatában csapatokba tömörülve és az eszedet használva arathatjátok le az embereket, vagy menthetitek meg őket az idegenek inváziójától!”

 

 

 

 

Kérdéses, hogy a jelenlegi telített piacon mekkora létjogosultsága lehet egy újabb, az 1980-as évekhez kapcsolódó nosztalgiahullámot meglovagolni igyekvő horrorjátéknak, ám az előzetes láttán egy dolog biztos: a fejlesztők lelkesedésére nem lehet panasz.

Forrás: Steam, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu