[GC 2022] Under The Waves: öko-tudatos narratív kaland vár ránk a tenger mélyén? [VIDEO]

A Parallel Studio által fejlesztett és a Quantic Dream által kiadott új, „költői” narratív kalandjáték, az Under The Waves is kapott egy kellemes előzetest az idei Gamescomon.

 

 

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Quantic Dream játékai nagyon mélyek, de az Under The Waves esetében ez most a szó szoros értelmében is igaz lehet, ugyanis a tenger mélyére látogathatunk majd el benne. Ennek a narratív kalandnak egyértelmű üzenete van: a földi ökoszisztéma és a tengeri világ megőrzésére irányuló tevékenység támogatása.

Ez egy költői narratív kaland lesz, amelynek főszereplője egy Stan nevű profi búvár.

Az Under The Waves című játék új előzetesét az Opening Night Live-on mutatták be. A cím az Északi-tenger mélyére kalauzol bennünket az 1970-es évek alternatív, techno-futurisztikus változatában. A főhőst Stannek hívják, aki profi búvárképességei révén a legkülönösebb élményeket élheti át az óceán alatt.

 

 

 

 

A cím az óceánok megóvása előtt tiszteleg azzal, hogy a tengeri életet a legjobb formájában mutatja be. A Quantic Dream és a Parallel Studio együttműködik a Foundation Europe nevű egyesülettel, amely többek között a tavak, folyók fenntartását támogatja. Az Under The Waves gyönyörű tengeri tájakra viszi a játékost, ahol barlangokat, hajóroncsokat stb. fedezhet fel. A játékosnak választania kell, hogy a tenger alatt marad-e, vagy a felszínre jön.

A látványvilág ismerős lehet mindazoknak, akik látták James Cameronnak A mélység titka című filmjét.

Az Under The Waves 2023-ban jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra, és a mélység szépségét és rejtelmeit mutatja be. A Quantic Dream 25 éve készít nagyszerű videójátékos történeteket.

Forrás: Quantic Dream

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu