Kiszivárgott egy rövid videó az új Need For Speedből? [VIDEO]

De nem csak ez bukkant fel, hanem a megjelenési időszakkal kapcsolatban is történhetett némi módosítás.

 

Szóval a Need For Speed nem halott, igaz, a 2017-es Need For Speed: Payback hatalmas károkat okozott a franchise reputációjában, miután lootboxok mögé rakták a tuningolást. A 2019-es Need For Speed: Heat sem volt az igazi, és a sorozatot aztán el is vették a Ghost Gamestől, akik aztán vissza lettek tolva kisegítő stúdióvá EA Gothenburg néven. A sorozat jövőjét az Electronic Arts visszaadta a Burnout sorozatról ismerhető Criterionnak, akik két játékot a Need For Speed brand alatt is megteremtettek, ugyanis tőlük származik a 2010-es Need For Speed: Hot Pursuit, illetve a 2005-össel csak nevében megegyező 2012-es Need For Speed: Most Wanted.

A Criterion hivatalosan 2020 februárjában kapta vissza a licenszet, és el is kezdett egy új részen dolgozni, ám végül nekik is segíteni kellett a DICE-nak, hogy megvalósuljon a Battlefield 2042 (ami szintén nem nagyon volt kiemelkedően jó játék), így aztán szüneteltetniük kellett a fotorealisztikus látvánnyal rendelkező, és a Chicagóra hasonlító, de kitalált Lake Shore City-ben játszódó, animés beütéssel rendelkező játékuk fejlesztését.

A Redditen viszont felbukkant egy rövid videó a félkész játékból, amiben egy autó egy akadályon próbál átugrani, de végül ütközs a vége. Több vizuális hatás is megerősíti a fotorealisztikus-anime stílus keverékének jelenlétét. A játék amúgy a tervek szerint a negyedik negyedévben, azaz október és december között fog megjelenni, de az eddig említett novemberi dátum helyett később érdemes számítanunk rá: a VentureBeatnek és a GiantBombnak író Jeff Grubb szerint egy hónappal későbbre tették, így csak decemberben fog jönni, és pár plusz hét kell nekik a bemutatóra, mert lehet, hogy a Criterion fiyelmét valami elterelte a Battlefielden való munka mögött, és ennek utóhatása lehet a kisebb késés.

Azért kiemelnénk, hogy mindez még nem hivatalos, de az Electronic Artsnak hamarosan ideje lesz bemutatni az új Need For Speedet…

Forrás: VGC

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu