Az Elvis jövő hónapban érkezik az HBO Max kínálatába

MOZI HÍREK – Az HBO Max előfizetőknek már nem kell sokat várniuk, hogy otthon is streamelhessék az Elvist.

 

Baz Luhrmann Elvis című filmje hamarosan az HBO Maxon is streamelhető lesz. A film a sikeres mozis futást követően 2022. szeptember 2-án debütál az HBO Maxon. Így azok, akik nem látták a mozikban a hosszú filmet, otthon is megnézhetik, míg azok, akiknek a nagyvásznon tetszett, azok is megnézhetik még egyszer.

Luhrmann a filmet a Sam Bromell-lel, Craig Pearce-szel és Jeremy Donerrel közösen írt forgatókönyv alapján rendezte. A filmben Elvis Presley szerepében Austin Butler látható, míg Tom Hanks a néhai rocker menedzserét, Tom Parker ezredest alakítja. A szereplők között szerepel még Helen Thomson, Richard Roxburgh, Olivia DeJonge, Luke Bracey, Natasha Bassett, David Wenham, Kelvin Harrison Jr., Xavier Samuel és Kodi Smit-McPhee.

Az Elvis Presley felemelkedésének krónikája Parker szemszögéből. A hivatalos trailert és a szinopszist alább nézheted meg.

A film Elvis Presley (Butler) életét és zenéjét mutatja be, a rejtélyes menedzserével, Tom Parker ezredessel (Hanks) való bonyolult kapcsolatának prizmáján keresztül. A történet a Presley és Parker közötti összetett dinamikát tárja fel, amely több mint 20 évet ölel fel, Presley hírnevének felemelkedésétől kezdve a soha nem látott sztárságáig, a változó kulturális tájkép és az amerikai ártatlanság elvesztésének hátterében. Ennek az útnak a középpontjában Elvis életének egyik legjelentősebb és legbefolyásosabb embere, Priscilla Presley (Olivia DeJonge) áll.

 

Az Elvis nagy sikert aratott a mozikban

 

A film nagy sikert aratott a mozikban, végül felülmúlta a megjelenéskor támasztott elvárásokat. Világszerte az Elvis meghaladta a 272 millió dolláros bevételt a kasszáknál, és ezzel Baz Luhrmann eddigi legnagyobb bevételt hozó filmjeként áll a rangsorban. Emellett ez minden idők második legnagyobb bevételű zenei életrajzi filmje, csak a Bohemian Rhapsody című sikerfilm mögött.

A kritikák szerint nem volt teljesen hibátlan a film, bár úgy tűnik, a kritikusok mindannyian dicsérik Austin Butler Elvis Presley-t alakító alakítását. Egyöntetű véleményük szerint a filmet érdemes megnézni, mivel Butler alakítása a híres énekesről már sok Oscar-díjjal kecsegtet.

Az Elvis 2022. szeptember 2-án kerül az HBO Max műsorára. A film kritikáját itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu