J.K. Rowling végre elmesélte, miért is nem vett részt a nagy Harry Potter Reunionon [VIDEO]

MOZI HÍREK – A korábbi hírekre reagálva, miszerint meg sem hívták őt a Harry Potter Reunion különkiadásba, J.K. Rowling azt mondja, saját döntése volt, hogy nem ment el.

 

 

A Harry Potter alkotója, J.K. Rowling tisztázta, miért maradt ki a Harry Potter 20. évforduló – Visszatérés Roxfortba című műsorból. Az év elején az HBO Maxon debütáló különkiadásban Rowling csak rövid ideig szerepelt archív felvételeken, mivel nem csatlakozott Daniel Radcliffe-hez és más Harry Potter-öregdiákokhoz az alkalomra. Akkoriban olyan hírek és találgatások láttak napvilágot, hogy a Warner Bros. megakadályozta a részvételét a transznemű közösségről alkotott ellentmondásos véleménye miatt.

A Graham Nortonnak adott új interjúban Rowlingot közvetlenül a találkozós különkiadásról kérdezték.

Rowling azt mondja, hogy valójában meghívták, ám ő úgy döntött, hogy nem megy el. Állítása szerint azért utasította vissza a meghívást, mert a különkiadás középpontjában nem a regények, hanem a játékfilmek álltak.

„Igazából nem voltam (kizárva). Felkértek, hogy legyek ott. Én pedig úgy döntöttem, hogy nem akarok részt venni benne. Úgy gondoltam, hogy ez inkább a filmekről szól, mint a könyvekről, érted? Teljesen jogosan. Úgy értem, erről szólt az évforduló. Szóval, igen. Senki sem mondta, hogy ne gyere. Megkértek, hogy menjek el, és én úgy döntöttem, hogy nem megyek el.”

Norton kitért arra is, hogy Rowling milyen viszonyban van a Harry Potter-franchise szereplőivel, mivel néhányan nyilvánosan elítélték a szerző vitatott megjegyzéseit a múltban.

Rowling nem bocsátkozik részletekbe, hogy melyik a szereplőgárda melyik tagjaival beszél vagy nem beszél rendszeresen, de elmondása szerint néhányukkal tartja a kapcsolatot. Azt is sugallja, hogy ennek inkább ahhoz van köze ahhoz, hogy mennyire jól ismeri személyesen ezeket az embereket, mint a vitáknak. Íme, mit mondott, amikor arról kérdezték, hogy szokott-e még beszélgetni valamelyik Harry Potter-színésszel.

„Igen, hogyne. Egyesekkel többet, mint másokkal, de ez mindig is így volt. Néhányukat jobban ismertem, mint másokat”.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu