Halo Infinite: nem sokon múlott, hogy visszatérjenek a Halo 4 gonosztevői?! [VIDEO]

Egy friss szivárgás szerint a Halo Infinite-ban majdnem visszatértek a Promethean-ok a kóborló vadállatokkal együtt, amelyek közül néhányan a Banished szolgálatában állhattak.

 

 

A 343 Industries nem volt szégyenlős, amikor megosztotta a Halo Infinite-tel kapcsolatos ambícióit, és azt, hogy a stúdió mit szeretne a színpadra állítani, miközben több szempontból is visszavezeti a sorozatot a gyökereihez. A Banished és Master Chief új mesterséges intelligencia társa, a The Weapon is remek példája ennek a mentalitásnak, hiszen a sorozat régi alapdarabjait átvéve mindegyiknek friss csavart adnak, olyan új kiegészítésekkel együtt, mint például a The Endless. Úgy tűnik azonban, hogy néhány figyelemre méltó elem a játék vágószobájában maradt, ahogy az egy új fejlesztői szivárgásból kiderül.

A szivárgás a Twitter Leaks_Infinite nevű felhasználó jóvoltából érkezett, aki – ahogy a neve is mutatja – nemrég több teszt- és fejlesztői videót is kiszivárogtatott a Halo Infinite-ről.

A Leaks által közzétett videók jó része a korai fegyverkoncepciókat mutatja be, például egy könnyű puskát és a Promethean scattershot új változatát, amelyek végül nem kerültek be a játék fegyvertárába. A két nagyobb kivágott tartalom azonban úgy tűnik, hogy a vadon élő állatok, amelyeket már az első Halo Infinite teaser trailerben is megvillantottak, valamint a Promethean-ok, amelyek a Halo 4-ben és a Halo 5-ben is fontos szerepet játszottak.

A kiszivárgott videók szerint a Promethean Knights, Watchers és Soldiers a fejlesztés korai szakaszában volt, mint egy másik potenciális ellenséges erő, de úgy tűnik, a frakció nem jutott túl ezen a szakaszon.

A Zeta Halo néhány potenciális vadállata viszont úgy tűnik, hogy sokkal tovább jutott a fejlesztés során, mielőtt a 343 kivágta őket a játékból. A kiszivárgás szerint az eredeti Halo Infinite teaserben látott osztott szarvú orrszarvúról készült egy korai modell, bár úgy tűnik, ennél a fázisnál tovább nem jutott. Egy másik lény, a Crusher, sokkal tovább jutott, és két modellje is elkészült, amelyek közül az egyiket úgy tűnik, hogy Banished páncéllal látták el, hogy egyfajta élő tankként működjön.

A kettő közül az előbbi lehet, hogy a veterán Halo-játékosok számára a meglepőbb húzás.

A Prometheanek a 343 Reclaimer Saga központi részét képezték, mióta a stúdió átvette a Halo irányítását a Bungie-tól, és ez csak egy módja volt annak, hogy a stúdió megpróbálta a Forerunnereket a Master Chief új történetének középpontjába helyezni. Hogy az ellenséges erő visszatér-e egy jövőbeli Halo-játékban vagy a Halo Infinite DLC-ben, azt majd az idő mondja meg.

Forrás: WindowsCentral, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu