Halo Infinite: jön a forge mode, de van egy nagyon rossz hírünk is!

A Halo Infinite online co-op végleges megjelenése is novemberre ígérkezik.

 

 

A Halo Infinite végre megkapja a Forge módot, amely 2022. november 8-án jelenik meg; valamint a teljes online kampány kooperatív kiadása is ugyanezen a napon érkezik. Sajnos azonban az osztott képernyős co-op teljesen elmarad.

A fejlesztő 343 egy új frissítésben jelentette be a november 8-án érkező Winter Update részleteit, amely néhány régóta várt móddal érkezik.

A Forge mód lehetővé teszi majd a Halo Infinite rajongóinak, hogy lényegében saját maguk hozzák létre a tartalmat – új pályákat építhetnek egy kifinomult szerkesztővel, és megoszthatják azokat a közösséggel. A funkció béta formában érkezik – még mindig nem vagyunk teljesen tisztában a benne foglalt tartalmakkal (bár egy szivárgás lenyűgözőnek tűnt).

A 343 Industries november 8-án két új multiplayer pályát is bemutat, amelyek pontosan megmutatják, mire képes a Forge – hiszen teljes egészében Forge módban készültek.

 

 

 

 

A téli frissítéssel végre minden játékos számára elérhetővé válik az online kampánykooperáció teljes verziója is, így végre összeállhatsz a haverjaiddal, és együtt vághattok neki a Halo Infinite kampányának. Várhatóan tartalmaz majd új achievementeket, cross-platform támogatást; továbbá a küldetések újrajátszásának és a közös fejlődésnek a lehetőségét. Többszöri késés és béta után már régóta váratott magára.

A couch co-op rajongóknak azonban rossz hírünk van – a helyi osztott képernyős co-op módot törölték. Ez csapás azoknak, akik a megjelenés óta vártak erre a régimódi funkcióra, de úgy tűnik, ez prioritások kérdése.

Az újdonságok mellett a téli frissítés tartalmazza majd a Match XP bétát is, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a 30 szintű harci belépő mellett szintet lépjenek. Emellett egy új játékmódot is kapunk, a Covert One Flaget, amely aszimmetrikus töltelékeket és körökre osztott játékmenetet kínál, csak hogy egy kicsit feldobjuk a játékot.

Minden bizonnyal rengeteg új tartalom van készülőben, és a Forge lehet a megoldás a Halo Infinite tartalomhiányára. Egyelőre még várnunk kell, de reméljük, hogy a közösség igazán kreatív lesz ezzel kapcsolatban.

Forrás: Vaiceo.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu