Vajon jöhet a Préda 2? A Préda sztárja, Amber Midthunder a lehetséges folytatásról beszélt

MOZI HÍREK – Naru visszatér egy újabb Predator-filmben, egy esetleges Préda 2-ben? Amber Midthunder megosztotta gondolatait a helyzettel kapcsolatban.

 

Talán nem utoljára láttuk Narut, a Préda, a Predator előzményfilmjének főszereplőjét, amely nagy sikert aratott a Hulun és Disney Plus-on való megjelenésekor és amely gyorsan a franchise egyik legerősebb részévé vált. Jelenleg ez a Predator-sorozat legjobban értékelt filmje a Rotten Tomatoes-on, és sok régi Predator-rajongó ugyanolyan nagyra tartja a Prey-t, mint a népszerű eredetit.

A Préda sikere miatt egy közvetlen folytatás nem kizárt. Jelenleg nincsenek tervek egy újabb Predator-filmre, de ha a Préda 2 tervezési fázisba kerül, számíthatunk arra, hogy a főszereplő Amber Midthunder újra beszáll a filmbe? Az Entertainment Weeklynek adott új interjújában Midthunder nyilatkozik a lehetőségről. Először is kitért arra, hogy milyen sok rajongó kereste meg őt egy folytatással kapcsolatban, és bevallotta, hogy nagyon megható és izgalmas, hogy ilyen kéréseknek a címzettje.

„Sok rajongótól hallottam már ezt. Szerintem ez nagyon hízelgő. Nem sokat gondolkodtam azon, hogy mi lesz a filmmel, ha kijön. Annyira a film elkészítésére koncentráltam, hogy azt hiszem, számomra ez volt a cél. Nem voltak túl nagy elvárásaim, sem így, sem úgy, a film megjelenésével kapcsolatban. Szóval, hogy az emberek ilyen pozitívan reagáltak erre a szintre, az nagyon megható volt számomra. Nagyon izgatott vagyok.”

Midthunder a továbbiakban azt sugallja, hogy nyitott a folytatás gondolatára, de megjegyzi, hogy Dan Trachtenberg rendezőnek milyen sokáig tartott a Prey elkészítése, és ezzel arra céloz, hogy a folytatás megvalósítása eltarthat egy ideig. Azt is elmondja, hogy a Prey 2 attól függ, hogy a potenciális folytatás elég szilárd ötletet kap-e a cselekményhez, hogy a film önállóan is megállja a helyét.

„Nem tudom, mik a tervek a jövőre nézve, de bízom abban, hogy bármilyen döntés születik. Dan (Trachtenberg, a Prey rendezője) olyan sokáig fejlesztette ezt a 20th Centuryval. Nyilvánvaló, hogy azt az időt arra fordították, hogy egy igazán nagyszerű dolgot hozzanak létre. Biztos vagyok benne, hogy senki nem csinálna újra valamit, ha nem lenne csodálatos. Szóval szerintem bármi is történik, szerintem ez lesz a helyes döntés”.

Nem meglepő, hogy ennyi rajongó kér folytatást, tekintve, hogy a Prey milyen jó fogadtatásban részesült. Ez a beszélgetés Dan Trachtenberg rendezőt is elérte a The Hollywood Reporter-nek adott külön interjújában. Trachtenberg kifejtette, hogy a Prey készítése közben a történetre koncentrált, de a végén mégis be akart tenni egy folytatás-felvezetést, csak hogy nyitva tartsa az ajtót arra, hogy esetleg még többet is felfedezzenek Naru történetéből.

„A bennem lévő nerd annyira előre nézett, amennyire csak tudott, mielőtt elkezdtük írni ezt a filmet, de a bennem lévő felnőtt azt mondta: „Ne igyál előre a medve bőrére, és csak óvatosan! Próbáld meg rögtön a lehető legjobb filmet elkészíteni. Van valami üdítő abban, hogy egy olyan filmet látunk, amit nem igazán csak első résznek szántak valami máshoz. Van valami jó érzés egy teljesen új filmben részt venni.” 

Mindenesetre Midthunderrel valószínűleg sokat fogunk még találkozni a jövőben, hiszen a Prey egyértelműen a rajongók azonnali kedvencévé tette őt Hollywoodban. A Prey mellett jelenleg is láthatjuk őt a másik Disney Plus sorozatban, a Reservation Dogs-ban.

A Prey nálunk a Disney Plus oldalán tekinthető meg.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu