Neil Gaiman durván beszólt Elon Musknak A hatalom gyűrűi-kritikája okán!

MOZI HÍREK – Elon Musknak a Sandman szerzője, Neil Gaiman pörkölt oda kicsit, miután valaki kikérte a véleményét a mágnás megjegyzéseiről.

 

 

Mióta A hatalom gyűrűi debütált az Amazon Prime Videón, Neil Gaiman a sorozat egyik legnagyobb szószólója lett a közösségi médiában, és ma célba vette Elon Muskot, aki korábban azt nyilatkozta, hogy J.R.R. Tolkien „forogna a sírjában”, ha láthatná az Amazon epikus sorozatát. Miután megkérdezték tőle, mit gondol Musk megjegyzéséről, Gaiman a Twitter nemrégiben meghiúsult felvásárlására célozva üzent az üzletembernek.

Amikor megkérdezték tőle, mit gondol Musk véleményéről, azt válaszolta:

„Elon Musk sem fordul hozzám tanácsért, hogy hogyan bénázza el a Twitter megvételét; és én sem fordulok hozzá film-, tévé- vagy irodalomkritikáért”.

A hatalom gyűrűi a múlt héten érkezett a Prime Video-ra és bár a kritikusok jól fogadták, a közönség már lényegesen megosztottabb. A sorozat azonban még így is a legnagyobb premierként debütált az Amazon Prime-on, 25 millió néző kapcsolta be az első napon, és még mindig nagy a hype körülötte, főleg, hogy immár tudjuk, mindenképp készül második évad.

Mindezek közepette a közösségi média saját csatatérré vált, ahol a sorozat támogatói összecsapnak azokkal, akik semmi mást nem akarnak, mint látszólag minden lehetséges módon lehúzni a produkciót. Bár Neil Gaimannek nincs közvetlen köze A hatalom gyűrűihez, Tolkien szerelmeseként és olyasvalakiként, aki saját Sandman-sorozatát is látta már hasonló tűz alatt, a szerző örömmel fejezte ki érzéseit azokkal kapcsolatban, akik alig két epizód után ki akarják nyírni a szériát.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu