[D23] Itt a Marvel’s Midnight Suns megjelenése, korábban jön, mint gondoltuk volna [VIDEO]

Egy játékmenet trailer videó fedte fel a végleges megjelenési dátumot.

 

Tavaly jelentették be a Marvel Midnight Suns című sorozatát, melyben nem csak olyan karakterek fognak szerepelni, mint Doctor Strange, Robbie Reyes Ghost Rider és még sokan mások, hanem más, nem mágiához kötődő szuperhősök is, mint Vasember és Rozsomák. Sajnos néhány rajongó csalódottan vette tudomásul, hogy nem akciójáték, hanem egy fordulón alapuló RPG lesz.

Még szerencsétlenebb, hogy a videojátékot is többször késleltették az elmúlt egy évben. A legutóbbi késés egy kiábrándító megjelenési dátumot jelölt meg egy meg nem határozott 2023-as időpontra.

Szerencsére egy új bejelentés a Disney & Marvel Games panelen a D23-on egy ígéretesebb megjelenési dátumot tartogat a rajongók számára.

 

Mégis korábbi megjelenést kap a Midnight Suns

 

A D23 Fan Expón elhangzott, hogy a Marvel’s Midnight Suns megjelenési dátumát 2023 elejéről december 2-ra tolták előre, és a hírek szerint az előrendelések már ma megnyílnak.

Emellett október 31-én egy animációs előzményfilm is megjelenik a videojátékhoz.

A megjelenési dátumra készült trailer alább látható, teljesen új játékmenetet bemutató felvételekkel.

 

Ígéretes frissítés a Marvel RPG-hez

 

A videojátékok megjelenési dátumát ritkán tolják ki, így ez egy ígéretes frissítés a Marvel’s Midnight Suns számára. A fejlesztőcsapat valószínűleg olyan problémába ütközött, aminek a javítását nem tudták előreláthatólag 2022 végéig megoldani, ezért a nem részletezett csúszás 2023-ra.

De úgy tűnik, hogy bármilyen probléma is gyötörte a játék fejlesztését, azt már megoldották, különösen most, hogy a játék már előrendelhető. Így bármelyik pillanatban bejelenthetik, hogy a játék aranylemez lesz, és készen áll a szállításra.

Bár nem sok rajongó örült annak, hogy ez a játék egy fordulóalapú RPG, a fejlesztő, a Firaxis Games olyan franchise-okon végzett munkájáról híres, mint a Civilization és az XCOM. Így remélhetőleg a játék legalább a a turn-based RPG rajongóknak is tetszeni fog.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu