LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition: új karakterekkel támad

A cross-gen játék alapkiadása már elérhető minden fontosabb platformon (PlayStation 5, Xbox Series, PC (Steam), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch), de a Warner és a TT Games tovább bővíti azt.

 

A játék Galactic Edition hat új pakkot tartalmaz a második karaktergyűjteménnyel (Andor, LEGO Star Wars: Summer Vacation TV Special, Star Wars: Obi-Wan Kenobi, Boba Fett könyve, Star Wars: Lázadók, és Klónok háborúja – ahol magyar címet írtunk, van magyar változat is), így több mint harminc játszható karakterrel bővül a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, amiben ezek mellett további karakterek is vannak a korábbi hét pakkból (A Mandalóri 1. évad, Solo: Egy Star Wars-történet, klasszikus karakterek, Trooper Pack, Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, A Mandalóri 2. évad, Bad Batch).

Aki digitálisan előrendel, a külön meg nem vásárolható klasszikus Obi-Wan Kenobi karaktert kaphatja meg. A két karaktercsomagot együtt is meg lehet vásárolni 25 dollárért (ez kb. 10 ezer forint lesz), egyenként pedig 15 dollár (6 ezer forint). A különálló karakterpakkok (a zárójeles lista darabja) egyenként 3 dollárért (~1200 forintért) lesznek megvásárolhatóak. A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition PC-s ajánlott fogyasztói ára 70 dollár (~28 ezer forint) lesz, konzolon pedig a mi régiónkban 60 dollár (euróból átszámítva is kb. 24 ezer forint), de ne feledjük, hogy ez az alapjáték mellett a két nagy karaktercsomagot is biztosítja.

A játékról pedig ezt a jellemzést adta a Warner: „A TT Games által a The LEGO Group, a Lucasfilm Games és a kiadó Warner Bros. Games együttműködésével fejlesztett LEGO Star Wars: The Skywalker Saga egy kritikusok által elismert játék, amelyet az idei áprilisi megjelenése óta több mint hatmillió játékos játszott világszerte. A LEGO Star Wars-sorozat legnagyobb játszható karakterlistáját vonultatja fel, és a játékosok új harcmodorban vehetnek részt, miközben fénykarddal hadonásznak, lőnek és különböző támadásokat láncolnak össze a Skywalker-saga minden korszakának legnagyobb legendáival. A játékosok olyan kedvenc karakterekként harcolhatnak a gonosz erői ellen mint Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Finn, BB-8 és még sok más hős légiója.

A legnagyobb űr- és szárazföldi járműveket is irányíthatják. A játékosok fénysebességre ugorhatnak a Millennium Falconban, hogy lehagyják a birodalmi csillaghajókat, harcolhatnak az Első Rend TIE vadászgépeivel az Ellenállás X-szárnyasaiban, vagy a Tatooine-on a podokkal versenyezhetnek. Utazhatnak a hipertérben, felfedezhetnek bolygókat, amelyeket kalandjaik során feloldhatnak. Ajan Kloss dzsungeles holdjától a Coruscant vibráló, városokkal borított bolygójáig a LEGO Star Wars galaxis a tiéd, hogy felfedezd és játssz velük,” írta a Warner.

Ha eddig kimaradt, most érdemes lehet beszerezni a bővített kiadást, ami november 1-jén jön (PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu