[UF 2022] Tom Clancy’s The Division Heartland: végre játékmenetet is láthatunk [VIDEO]

A Ubisoft Montréal játéka hamarosan megjelenik, így ebben az esetben a francia kiadó nem siette el, hogy megmutassa a Ubisoft Forward során a következő The Divisiont.

 

Ne feledjük, hogy ez a játék a Ubisoft módosuló stratégiájának része. Nem véletlenül láthatjuk, hogy a The Division IP az első két, fizetős játék után más fordulatot vett, ugyanis a Tom Clancy’s The Division Heartland free-to-play lesz, de műfajában a túlélő, többjátékos TPS megközelítés nem változott. Az ügynökök megmaradnak az Egyesült Államok határain belül, de most új helyszínre mennek: az USA közepe felé található kisvárosba, Silver Creekbe, amit a „dollárinfluenzaként” (nem viccelünk, valóban Dollar Flu a fertőzés neve!) elnevezett betegség ledöntött képletes lábairól, az ügynökök pedig kíváncsiak a kisváros mögött rejtőző titkokra is.

Új játszható karakterek is lesznek a Tom Clancy’s The Division Heartlandben, és természetesen a kisváros felfedezése sem marad el. PvEvP játékmenetre számítsunk, ahol maximum negyvenöt játékos lehet a terepen a „viharküldetésekben” (Storm Operations) a kiugró ügynökökkel szemben, akiket keselyűknek (Vultures) neveztek el. Eközben pedig a halálos vírus ellen is fel kell venni a fegyvert. PvE küldetések is lesznek, ahol felszereléseket gyűjthetünk, veszélyhelyzetet rendelhetünk el, és a harcmezőt is felkészíthetjük a kimozduló hadműveletek (Excursion Operations) során. Hat ügynök lesz, és meccsenként három karakterosztály közül választhatunk. Mindegyiküknek külön perkjei és képességei lesznek.

A Tom Clancy’s The Division Heartland 2022 és 2023 között jön (ami magyarul annyit jelent, hogy a francia kiadó a március végéig tartó üzleti évben akarja kiadni, és még nem tudják, mikorra lesz megfelelően kifinomult állapotban…) PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store, Ubisoft Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és a két felhős platform, a Google Stadia és az Amazon Luna sem marad ki a szórásból. A játék weboldalán már regisztrálni is lehet, hogy a megjelenés előtt esélyünk legyen kipróbálni a játékot.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu