Zelda: Breath of the Wild 2: kiderült, hol és mikor jelenthetik be a hivatalos címet!

A hírek szerint a közelgő Nintendo Directen leleplezhetik le a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 hivatalos címét.

 

 

A Nintendo a várakozások szerint a közelgő Nintendo Directen fogja felfedni a The Legend of Zelda: Breath of the Wild várva várt folytatásának hivatalos címét. A Nintendo Switch-rajongók már évek óta könyörögtek a Nintendónak, hogy több információt kapjanak a rejtélyesen hiányzó Breath of the Wild folytatással kapcsolatban. Amikor a Breath of the Wild 2 2023-ban megjelenik, ez lesz az eddigi leghosszabb idő a főszériás Zelda-kiadások között.

A múlt héten jelentek meg hírek arról, hogy a tervezett Nintendo Directet elhalasztották II. Erzsébet brit királynő halála miatt.

Egy következő jelentés aztán megerősítette, hogy a Nintendo Directet még ezen a héten megtartják. A hírek szerint a műsor vagy kedden vagy szerdán kerül adásba, a Tokyo Game Show kongresszus csütörtöki kezdete előtt.

Azóta újabb részletek jelentek meg erről a Nintendo Directről. A Giant Bomb Jeff Grubb livestreamjében a források állítólag megerősítették, hogy a Nintendo Directre több Zeldával kapcsolatos bejelentést is terveznek. A legnagyobb bejelentés a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 tényleges nevének leleplezése lesz, ahogyan a The Legend of Zelda: Majora’s Masknak is saját címe lett, annak ellenére, hogy a The Legend of Zelda: Ocarina of Time folytatásáról van szó.

Furcsának tűnhet, hogy a Breath of the Wild folytatásának még nem erősítették meg a címét, bár ennek akkor lenne értelme, ha a Nintendo egyszerűen csak visszatartja, hogy kihasználja a Breath of the Wild branding sikerét.

Az egyik pletykált cím különösen a The Legend of Zelda: Breath of Duality, amely jelentős találgatásokat váltott ki a rajongók körében.

A Breath of the Wild folytatásának címe nem az egyetlen Zelda-hír, amelyet a hírek szerint a közelgő Nintendo Directre terveznek. Várhatóak hírek a Wii U-s Zelda-játékok Nintendo Switchre történő HD portolásával kapcsolatban is. Ezek közé tartozna a The Legend of Zelda: Wind Waker és a The Legend of Zelda: Twilight Princess is.

Hogy tisztázzuk, bár Grubb beszámolója megbízható ebben a témában, de ez sem biztos. Egyelőre hivatalosan még a Nintendo Directet sem jelentettek be, nemhogy bármilyen Zelda-híreket. Grubb arról is beszámolt, hogy ez a Nintendo Direct már 2022 januárja óta készül. Ez lesz az első teljes Nintendo Direct azóta.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu