Session: Skate Sim – Négy új korcsolyázó mutatkozik be az új videóban [VIDEO]

Néhány nappal a Session: Skate Sim, egy új videóban négy új gördeszkást mutatunk be a játékban, így a megjelenéskor összesen 16 játszható* gördeszkás szerepel majd a játékban.

 

A videóhoz egy, a játékot bemutató sajtóanyagot is kaptunk a magyar forgalmazótol:

„A gördeszkázás rajongóiként valószínűleg követitek, hogy mit csinálnak a nagy nevek, például Torey Pudwill, Nora Vasconsellos, Samarria Brevard és Ryan Thompson, és ők mind megjelennek a Session: Skate Sim című játékban.

A négy új deszkás az alábbi videóban:

  • Torey Pudwill
    Torey egyértelműen az egyik legkreatívabb gördeszkás. Ez a gördeszkafüggő mindig igyekszik fejleszteni a technikáját, és úgy tűnik, sosem tud leállni!
  • Nora Vasconsellos
    Íme az egyik legjobb átmeneti gördeszkás. Nora egyik legfőbb erénye, hogy rengeteg energiával rendelkezik. Csak egy tanácsot tudunk adni: szerezzen új kerekeket, nagyon gyorsan megy!
  • Samarria Brevard
    Samarria természeténél fogva kíváncsi, és mindig új helyeket keres. És úgy tűnik, tehetsége van ahhoz, hogy megtalálja a legjobbakat. Emellett elképesztő állóképességgel rendelkezik, amit sok deszkás csodál!
  • Ryan Thompson
    Ez az Austinban született férfi úgy véli, hogy a gördeszkázás a legjobb módja az időtöltésnek és a szórakozásnak.
    Ryan imád új helyeket felfedezni, és a gördeszkázást a városokhoz igazítani, ahol megtalálja őket.

És a végleges lista a 16 gördeszkásról, akik a játék indulásakor rendelkezésre állnak:
Annie Guglia / Antiferg / Beagle / Billy Marks / Daewon Song / Dane Burman / Donovan Strain / Jahmir Brown / Louie Barletta / Manny Santiago / Mark Appleyard / Nora Vasconcellos / Ribs Man / Ryan Thompson / Samarria Brevard / Torey Pudwill.

A Session arra invitálja a játékosokat, hogy merüljenek el a valódi 1990-es évekbeli gördeszkás életérzésben, amikor minden járdaszakasz és minden lépcső remek helyszín volt a kedvenc mutatványodhoz. A játék ultra-realisztikus fizikája életre kelti a gördeszkázás érzéseit, és a stúdió még egy úttörő játékmenetet is beépített, ami először fordul elő gördeszkás játékban: a „True Stance Stick”-et, ahol mindkét lábat egymástól függetlenül, a két botkormány segítségével lehet irányítani.

A tanulási folyamat a valóságos élethez hasonlóan megterhelő, a játékosoknak gyakorolniuk kell, hogyan irányítsák a deszkájukat, és hogyan hajtsák végre a játékban elérhető összes különböző mutatványt, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig. A beépített szerkesztőeszköz lehetővé teszi, hogy a játékosok videón örökítsék meg legnagyobb eredményeiket.”

A Session : A Skate Sim már elérhető digitális előrendelésre PlayStationön és korai hozzáféréssel Xbox Series X|S-en, Xbox One-on és PC-n (Steam, Epic).

A játék 2022. szeptember 22-én lesz elérhető Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 és PC (Steam, Epic) platformokon.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu