Menu

Aggodalomra adhat okot a Criterion elhalasztott Need For Speedje?

Egy bennfentes szerint a mostanában nem valami patinásan hangzó (és jobb sorsra érdemes) Need For Speed következő részével kapcsolatban érdemes a legrosszabbra felkészülni.

 

Tom Henderson, aki például a Battlefield 2042 kapcsán igazán megbízhatónak bizonyult az Electronic Arts körül, a minap egy kérdést kapott a Criterion Need For Speedje kapcsán. Erről a játékról pletyka szintjén már hallottuk, hogy egyszerre rendelkezik fotorealizmussal és az animére utaló stílusjegyekkel. Az Electronic Arts még mindig nem nagyon akar beszélni róla (és a nyár során nem is tette meg például az E3-helyettesítő EA Play Live során, mert Andrew Wilson cége még ezt is lefújta, hogy a játékokról külön-külön, többet is mondhasson…).

Henderson a Twitteren azt írta, hogy ő eléggé aggódik az új Need For Speeddel kapcsolatban (elvileg ennek idén, legkésőbb március végén meg kellene jelennie), de hamarosan többet elárulhat az új WRC-játékról. Bár logikai bukfencnek hangzik, meg tudjuk magyarázni: az októberben megjelenő WRC Generations lesz az utolsó játék, ami a rali-világbajnokság licenszére épül és a Kylotonn fejleszt (továbbá a Nacon ad ki), ugyanis 2020-ban a Codemasters megszerezte a licenc használati jogát… 2023-tól. Őket meg ugye felvásárolta az Electronic Arts, tehát hozzájuk megy a WRC-licensz…

Júniusban Matt Webster, a Criterion vezetője az Electronic Arts blogján ezt írta: „Mivel a Criterionnál a jövőbe tekintünk és teljes mértékben a következő Need for Speed játék fejlesztésére koncentrálunk, ez lesz az utolsó frissítés a Need for Speed: Heat számára. Ennek megjelenése óta (miközben a játékosok továbbra is Palm City aszfaltját szaggatják), meghallgatjuk, hogy mit szerettek ebben az élményben, és hogy szerintetek mi lehetne még jobb. Ezekkel a felismerésekkel fantasztikus alapot kaptunk ahhoz, hogy az eddigi legkifejezőbb, legközösségibb, legakciódúsabb játékot hozzuk létre a Need for Speed rajongók számára és azon túl is.”

Ekkor Henderson azt mondta, hogy júliusban jön a bemutatója, novemberben a megjelenés. Előbbi még mindig nem történt meg, és ha aggódik a játék iránt, lehet, hogy 2023-ban fog csak megjelenni… de ezek után ha esetleg törlik a projektet, az sem lenne hatalmas sokk!

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu