Micsoda, egy ingyenes PS Plus játék nem kapja meg a legújabb PS5-ös frissítést?!

Úgy tűnik, egy bizonyos ingyenes PS Plus horrorjáték rajongói nem biztos, hogy megkapják a PlayStation 5-ös verzióra érkező ingyenes frissítést…

 

 

A PS Pluson elérhető The Dark Pictures Anthology sorozat Man of Medan és Little Hope című játékainak rajongói joggal örültek, amikor bejelentették, hogy a játékok PlayStation 5-ös változatához ingyenes frissítés érkezik. Azonban nem mindenki, aki játszott a játékokkal, jogosult erre az ingyenes frissítésre.

Eredetileg a Man of Medan a PlayStation Store-ban ingyenesen volt elérhető a PS Plus Essential segítségével júliusban PlayStation 4-en.

Azok számára, akik ezen a módon jutottak hozzá a játékhoz PS Pluson, nem tették elérhetővé a PlayStation 5-ös verzióra való frissítést. Ehelyett a továbbfejlesztett változat csak azoknak ingyenes, akik már megvásárolták a játékot. A PlayStation 5-re vásárlók számára a továbbfejlesztett verzió megvásárolható lesz az áruházban.

A Man of Medan ingyenes változatának PlayStation 4-tulajdonosai számára van egy jó hír. A héten megjelent új tartalmi frissítés a játék minden verziójára kiterjed, így a PlayStation 4 és az Xbox One verziójára is. A frissítés legnagyobb újdonságai közé tartozik a továbbfejlesztett felhasználói felület, a megnövelt séta sebesség, hogy a dolgok mozgásban maradjanak, sőt, még egy új, „Flooded” című zárófejezetet is kap a Man of Medan.

 

 

A Bandai Namco új frissítéseket ad a The Dark Pictures Anthology játékaihoz, a Man of Medanhoz és a Little Hope-hoz, amelyek számos új funkciót tartalmaznak.

 

 

A The Dark Pictures Anthologyt készítő Supermassive Games bejelentette, hogy mindkét játék natív címként jelent meg a jelenlegi konzolgenerációra.

Az új verziók megjelenése azonban a mostani PS Plus fiaskó előtt sem ment zökkenőmentesen. Csütörtökön kora reggel a fejlesztő bejelentette, hogy mindkét játék PC-s kiadásánál probléma merült fel, amit a cikk írásakor éppen javítottak, a Man of Medan és a Little Hope pedig visszatért az eredeti verzióra.

A Man of Medan a The Dark Pictures Anthology első kiadása 2019. augusztus 30-án jelent meg, a Little Hope pedig egy évvel később, október 30-án. Az első aktuális generációs konzolos megjelenés 2021-ben érkezett a House of Ashes-szel, így az első két játék most a teljes sorozatot PlayStation 5-re hozza. A sorozat következő darabja a The Devil in Me lesz, amely 2022 novemberében jelenik meg, és több másik is készülőben van.

Az első két játék megjelenését nagy érdeklődés övezte, különösen azok számára, akik kihagyták az előző generációt, és egyenesen a PlayStation 5-re váltottak. A The Devil in Me a The Dark Pictures antológia első évadának lezárását jelenti. A játékok népszerűségének köszönhetően a játékosok nagyobb költségvetésre számíthatnak a második évadban, több nagynevű színésszel.

Forrás: Juegos.news

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu