Az Origin halott: nemsokára felváltja az Electronic Arts új appja!

A korábban EA Desktop appnak nevezett program kilépett PC-s bétájából, így csak idő kérdése, hogy átvegye az Origin helyét.

 

Az Electronic Arts a weboldalán közölte, hogy az EA app, ami kevésbé terheli meg a gépünket, és eközben gyorsabb is lesz (legalábbis az Andrew Wilson vezette cég ezt ígéri…), befejezte a bétatesztelést, azaz készen áll arra, hogy az Origin helyét átvegye. Nézzük, mit írt a kiadó: „Az EA app a leggyorsabb és legkönnyebb PC-s kliensünk. Az új, egyszerűsített dizájnnak köszönhetően könnyedén megtalálod a keresett játékokat és tartalmakat, és felfedezheted új kedvenc játékaidat. Az automatikus játékletöltésekkel és a háttérben futó frissítésekkel biztosíthatod, hogy játékaid mindig ugyanakkor álljanak készen mint te.

Az EA-fiókodat más platformokhoz és szolgáltatásokhoz, például a Steamhez, az Xboxhoz (Xbox Live) és a PlayStationhöz (PlayStation Network) is csatlakoztatva felépítheted a barátlistádat. Egyedi, saját azonosítóddal könnyen felismerhető leszel. Ha már csatlakoztál, tudhatod, hogy barátaid mit és mikor játszanak, így beugorhatsz hozzájuk, és együtt játszhattok.

Az Origines játékosaink számára keményen dolgoztunk azon, hogy az EA appra való átállás a lehető legegyszerűbb legyen. Hamarosan meghívót küldünk az átállásra, és mire megkapod a meghívót, az összes játékod és tartalmad (beleértve a korábban telepített játékokat isI készen áll és vár majd rád az új EA-alkalmazásban. A helyi és a felhőben tárolt mentéseid is átjönnek, így biztosítva, hogy ott folytathasd, ahol abbahagytad. A barátaid listája is át lesz emelve, így nem kell aggódnod a játékosazonosítók megjegyzése miatt,” írja az Electronic Arts.

Az is jónak hangzik, hogy a Dead Space Remake esetében sem fog már kelleni az EA app a játékhoz, ha a Steamen vásároljuk meg a Motive játékát, igaz, ez nem jelenti azt, hogy minden más Electronic Arts-játékra vonatkozik majd, de legalább lesznek kivételek. De akkor is van egy plusz app a ki tudja hány mellé (a Steam és az Epic Games Launcher csak két példa…).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu