Keanu Reeves kiszáll a Hulu The Devil in the White City című sorozatából

MOZI HÍREK – Pedig a The Devil in the White City főszerepe Keanu Reeves első nagyobb amerikai televíziós szerepe lett volna.

 

Keanu Reeves kiszállt a Hulu The Devil in the White City című sorozatából. A hírről a Variety számolt be először, a 2019-ben fejlesztésbe kezdődött sorozat új főszereplőt keres. A Hulu hivatalosan 2022 augusztusában rendelte meg a sorozatot, bár Reeves nem sokáig maradt a projektnél. A sorozat Eric Larson azonos című regényén alapul.

Az Ördög a fehér városban hosszú múltra tekint vissza, Leonardo DiCaprio 2010-ben szerezte meg először a jogokat. A színész azt remélte, hogy a könyvet játékfilmmé adaptálják, a rendezői feladatokat pedig Martin Scorsese vállalta. A Hulu azonban 2019-ben bejelentette, hogy limitált sorozatként fejleszti a projektet, amelyben DiCaprio és Scorsese executive producerként vesz részt. A sorozat hivatalos szinopszisa így szól: „Elmondja Daniel H. Burnham, az igényes, de látnok építész igaz történetét, aki versenyt fut, hogy az 1893-as chicagói világkiállítással nyomot hagyjon a történelemben, és Dr. H. H. Holmes, Amerika első modern sorozatgyilkosa, aki a vásár árnyékában épült hírhedt ‘Gyilkos kastély’ mögött állt.”

Reeves egy alig néhány hónappal korábbi bejelentés szerint augusztus elején játszotta volna Burnham szerepét. A szereposztás különösen figyelemre méltó volt, mert ez lett volna Reeves első nagy amerikai televíziós szerepe. Scorsese és DiCaprio továbbra is exec. producerek maradnak, a forgatókönyvet Sam Shaw írja, Todd Field pedig rendezi. Az Ördög a fehér városban 2024-es premiert remél, a forgatás jövőre kezdődik.

 

Keanu Reevesnek sok a dolga

 

Keanu Reeves az egyik legkeresettebb színész Hollywoodban, aki a John Wick-franchise címszerepét alakítja. Az 58 éves színész lesz a főszereplője a negyedik résznek, amely ideiglenesen a John Wick: Chapter 4 címet kapta, és a harmadik film közvetlen folytatásaként fog működni. A Chad Stahelski által rendezett film a jövő év végén, 2023. március 24-én készül a mozikba kerülni.

Reeves készül a BRZRKR-re is, amely a színész által készített képregénysorozat adaptációja. A film egy anime lesz, amely a Netflixen jelenik meg, a színész pedig a főszereplője és valószínűleg a rendezője is lesz a projektnek. Ha ez még nem lenne elég, Reeves nemrég említette, hogy szívesen csatlakozna a Marvel Moziverzumhoz, ami karrierje egyik legnagyobb szerepe lehet. A színész elmondása szerint legszívesebben Ghost Ridert játszaná, ezt a szerepet korábban Nicolas Cage töltötte be a 2007-es mozifilmben.

Hogy látjuk-e Reevest egy MCU-filmben vagy sem, az még kérdéses. Persze a rajongók mindig több Keanut akarnak, de az Ördög a fehér városban nem fogják megkapni. A közönség mégis várja a John Wick: Chapter 4-ben, a BRZRKR-ben és a közelgő Constantine 2-ben nyújtott alakítását.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu