Silent Hill F: íme a széria legújabb, kellően hátborzongatónak ígérkező játéka! [VIDEO]

A Konami megerősítette, hogy egy vadonatúj játék készül a Silent Hill franchise-ban, a furcsa címet viselő Silent Hill F.

 

 

A Konami a Silent Hill Transmission rendezvényét egy vadonatúj Silent Hill játék, a Silent Hill F leleplezésével zárta le. A Silent Hill Transmission rendezvényén hivatalosan is bejelentették a régóta pletykált, fejlesztés alatt álló projekteket, köztük a PS5 exkluzív Silent Hill 2 remake-et és a ezt a teljesen új játékot.

A Silent Hill F-et egy teaser trailerrel leplezték le, amely általános képet adott a rajongóknak a játék hangulatáról.

Egy nőt mutat, aki egy csarnokban rohan, és a falakból előbújó növényszerű indák gyötrik. A játék az 1960-as évek Japánjában játszódik, ami szöges ellentétben áll a Silent Hill-sorozat korábbi játékaival. Azok többsége az Egyesült Államokban játszódott. A trailer alapján úgy tűnik, hogy a testhorror is szerepet kap a játékban, bár a rajongóknak még sokat kell megtudniuk a projektről és arról, hogy pontosan mit is fog tartalmazni.

Azt már tudjuk, hogy a Silent Hill F-et a NeoBards Entertainment fejleszti, ugyanaz a stúdió, amely a Resident Evil Re:Verse mögött áll. A történetet pedig a japán író, Ryukishi07 írja. A trailer azonban csupán egy animáció, így a játékmenetről e sorok írásakor nehéz bármit is megállapítani.

Az a tény, hogy a Resident Evil Re:Verse stúdió a Silent Hill F-en dolgozik, a franchise néhány rajongója számára aggasztó lehet.

A Resident Evil rajongók emlékezhetnek rá, hogy a Resident Evil Re:Verse többjátékos élményt eredetileg a Resident Evil Village mellett akarták megjelentetni tavaly. A Re:Verse most várhatóan október 28-án jelenik meg a játék Winters’ Expansionjével együtt, de ezt még nem tudni.

Egyesek aggódhatnak amiatt, hogy a Konami kiszervezi az új Silent Hill játékprojektek fejlesztését, függetlenül attól, hogy ki vesz részt benne. A Silent Hill Transmission eseményen bejelentett összes új Silent Hill projektet más stúdiók kezelik. A Silent Hill 2 remake-jét például a Layers of Fear fejlesztője, a Bloober Team készíti, míg a most bejelentett Silent Hill: Townfall a No Code készíti.

A rajongóknak azonban nem szabad elhamarkodottan ítélkezniük. E sorok írásakor a Silent Hill F-ről a címen és a készítőn kívül semmit sem tudni. Talán a legjobb, ha a tényleges játékmenet bemutatásáig visszafogjuk magunkat. Egyelőre úgy tűnik, hogy a játék megfelel a Silent Hill hátborzongató hangulatának. Feltehetőleg érdekes új irányba viszi a sorozatot, de a rajongóknak még várniuk kell, hogy többet tudjanak meg.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu