Breaking: Henry Cavill olyan bejelentést tett, amire már régen vártak a rajongók!

MOZI HÍREK – Henry Cavill a bejelentő videójában azt mondja, hogy „sok mindenért hálás lehet” a DCEU-nak, ahová most visszatér. (FIGYELEM, a cikk spoilereket tartalmaz a Black Adamot illetően!)

 

 

A rajongók már nagyon várták Henry Cavill visszatérését a DCEU-ba. Karaktere az utóbbi években totálisan kihasználatlan volt. Cavill először a 2013-as Acélemberben tűnt fel Superman szerepében, majd a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és az Igazság Ligája című filmekben ismét eljátszotta szerepét.

Öt év kihagyás után (nem számítva a Zack Snyder-féle Igazság Ligájában való szereplését) Cavill a Black Adam című filmben egy post-credit jelenetben tért vissza szeretett szerepéhez.

A jelentős cameo után a színész állítólag hosszú távra készül visszatérni a szerephez. Eközben a DC kiterjesztett univerzuma néhány erőtlen év után próbál önmagára találni. Ráadásul a hírek szerint készülőben van az Acélember folytatása is, ami egy nagyon szükséges szólófilmet biztosítana a karakter számára. Cavill hétfőn jelentette be hivatalosan a visszatérését, miután a hétvégén 67 millió dollárral debütált a Black Adam. Instagram-posztjában részletesen kifejtette, miért döntött úgy, ahogy:

„Sziasztok, meg akartam várni, hogy leteljen a hétvége, mielőtt ezt posztolom, mert szerettem volna esélyt adni nektek, hogy megnézzétek a Black Adam-ot” – magyarázza Cavill a rajongóinak.

 

 

MOZI HÍREK - Superman helyzete a DCEU-ban az Igazság Ligája óta bizonytalan, de a Warner Bros. és a Discovery új fúziója visszarepítheti őt a rivaldafénybe.

 

 

„De most, hogy már sokan megnéztétek, szerettem volna hivatalossá tenni, hogy visszatértem Superman szerepébe. És a kép, amit ezen a poszton láttok, és amit a Fekete Ádámban láttatok, csak egy nagyon kis ízelítő az elkövetkezendő dolgokból. Szóval van miért hálásnak lennem, és erre majd idővel rátérek”. Majd így folytatja: „De leginkább nektek akartam megköszönni a támogatásotokat, és köszönöm a türelmeteket. Ígérem, hogy a jutalom nem marad el.”

 

Henry Cavill feltűnése a Black Adam post-credit jelenetében messze nem volt titok

 

Sajnos sok rajongó még a film megtekintése előtt értesült az Acélember Black Adam-szerepléséről. Dwayne Johnson, aki a film címszereplőjét alakítja a filmben, heteken át utalgatott Cavill megjelenésére a film bemutatója előtt. Október elején aztán kiszivárogtak a vége-főcím utáni jelenet részletei, amelyek szinte biztosra vették Cavill régóta várt visszatérését.

Mindez természetesen elvezethet Black Adam és Superman elkerülhetetlen leszámolásához. A harc hatalmas kasszasiker lenne, hiszen a közönség alig várja az Acélember visszatérését, főleg, ha Johnson antihőse mellett egy egész mozifilm erejéig szerepelne. Egyelőre azonban a Black Adam-ban láthatja a közönség a rövid szereplésüket, amíg a színészek és a Warner Bros. vezetése eldönti, hogyan akarnak továbblépni a DCEU-val. A közös univerzum következő filmje a Shazam! Az istenek haragja című film 2023. március 17-én kerül a mozikba.

Forrás: Instagram, Tonica.la

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu