Test Drive Unlimited Solar Crown: kevesebb, de egyedinek ható autó lesz

A Kylotonn (=KT Racing, de ugyanaz a cég) és a Nacon nem fog egy tonna autót kínálni a feltámadni készülő Test Drive Unlimited új részében, de szerintük nem fog mindegyik kocsi ugyanolyannak hatni a pályán.

 

A Forza Horizon vette át a 2006-ban megjelent Test Drive Unlimited helyét, ugyanis most már ezt a játékot említhetjük első példaként, ha nyílt világú autóversenyről beszélünk, de azért meg lehetne említeni a Ubisofttól a The Crew-ot is. De a „korlátlan tesztvezetés” vissza kívánja venni a trónt, és a játékról Alain Jarniou, a játék kreatív rendezője egy új interjúban beszélt.

Például megemlítette, hogy miért lesz alacsonyabb az autókínálat mint mondjuk a Forza Horizon 5-ben: „A Forza Horizonban ha megforgatod a kereket (Wheelspin), két autót kapsz, vagy kapsz egy másikat, ha teljesítesz egy küldetést. Rengeteg autó van a garázsodban, de nem dolgozol érte. A Test Drive Unlimitedben kevesebb autó van, de te választod ki ezeket az autókat. Itt erősebb a kapcsolatod a garázsoddal, mint bármelyik másik játékban. Pénzt kell keresned, hogy megvehesd álmaid autóit. Időt töltesz az autóddal, fejleszted, vezeted, és mutogatod a többi játékosnak,” mondta Jarniou.

De aztán meg is indokolta, hogy miért fogják vissza a verdakínálatot: „Az elképzelés szerint a játék sokkal inkább szimulációs jellegű lesz, mint a The Crew vagy a Forza Horizon, amelyek eléggé arcade-szerűek. A vezetés élvezetéhez hozzátartozik az is, hogy a játék valósághű, de nem túlságosan szimulatív. Meg akarjuk adni a játékosoknak a szabadságot, hogy ha akarják, a vezetési segédeszközöket úgy állítsák be, hogy közelebb legyenek a szimulációhoz. Azt akarom, hogy ez az érzés (hogy a megfelelő autókat a megfelelő érzésekkel vezeted) erősebb legyen a Test Drive Unlimitedben, mint a Forza Horizonban. Ez nem egy versenyszimuláció, hanem vezetési szimulátor lesz. Ha egy Ferrariban vagy egy [Volkswagen] Bogárban ülsz, az nem ugyanaz az élmény. Érezni fogod. Ez fontos, ha szereted az autókat: érezni akarod a különbséget közöttük,” tette hozzá Jarniou.

A Test Drive Unlimited Solar Crown Hong Kongja sokkal kisebb lesz (30 négyzetkilométer) mint az első részben látott Oahu szigeténél (600 négyzetkilométer), de cserébe tömöttebb, és földrajzilag változóbb lesz. A játék 2023-ban érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu