Call of Duty: Modern Warfare 2: egyelőre kész bug-parádé a játék; íme a látványosabbja! [VIDEO]

Csúnya és időnként hasznavehetetlen UI? Repülő játékosok? Ez csak egy pár a Call of Duty: Modern Warfare 2 legbosszantóbb programhibáiból, amelyek elárasztották a netet.

 

 

A Call of Duty: Modern Warfare 2 negatív visszajelzéseket kap a játék felhasználói felülete miatt frusztrált játékosoktól. Egy rajongó videót készített, melyben számos példát gyűjtött össze arra, hogy a felhasználói felület nem túl felhasználóbarát. Persze, amikor bármilyen játék megjelenik, biztos, hogy itt-ott akad néhány malőr. Ám sok rajongó nagy reményeket fűzött az új CoD-hoz. Így a problémák és hibák miatti frusztrációjuk napról napra nő.

A Redditor FeelsMoxxiMan egy videót posztolt, amely rávilágít minden csalódottságukra a Call of Duty: Modern Warfare 2 UI problémáival kapcsolatban.

Arról számolt be, hogy a felhasználói felület nem csak esztétikailag kellemetlen, de funkcionális problémái is vannak. Ezek gátolják a játékosokat abban, hogy bármilyen tisztességes mértékben interakcióba lépjenek a játékkal. A görgetősávok néha nem működnek, amikor rákattintanak. A játékosoknak 186 különböző lehetőségből kell megjegyezniük a camo stílusokat. A felhasználói felület ugyanis nem teszi lehetővé, hogy közvetlenül visszalépjenek valamire, amit éppen néztek. Az Infinity Ward a múlt hónapban foglalkozott néhány Modern Warfare 2 UI-problémával, de úgy tűnik, ez nem volt elegendő.

FeelsMoxxiMan a továbbiakban még több frusztráló részletre mutat rá a játék UI-jával kapcsolatban, például arra, hogy egyes dobozok éppen elég pixellel vannak eltolva ahhoz, hogy kissé félrecsúszottnak tűnjenek.

Továbbá a fegyverkészítőben a vevőre kattintva néha teljesen egyszerűen kirúgja a játékost a fegyverkészítő UI-ból. Ezek ugyan apró problémák, de együtt már jelentősen rombolják a játékélményt. A Call of Duty: Modern Warfare 2 játékosai az egész UI-t érintő változtatásokat követelnek.

 

 

A Call of Duty: Modern Warfare 2 szinkronszínészei elárulják, milyen érzés volt olyan szeretett karakterek bőrébe bújni, mint Cpt. Price és Soap.

 

 

Repül a…, repül a… Modern Warfare 2-játékos!

 

Egy Call of Duty: Modern Warfare 2 játékos igencsak meglepődött, amikor szemtanúja lett, amint online játékuk során egy ellenfél céltalanul repked a levegőben. Oké, régóta várunk egy ütős Superman-játékra, de nem a CoD univerzumában…

Az u/iamjeli által a Redditre feltöltött videó, amelyet azóta az r/CallOfDuty moderátorai eltávolítottak, a játék általában optimista fogadtatásától eltérő képet fest.

A programban felfedezett néhány potenciálisan játéktörő probléma egyike, alig néhány nappal a megjelenés után, a játékos karaktere látható, amint a távcsövébe néz, amikor egy ellenfél jelenik meg a képernyő jobb felső sarkában, látszólag a levegőben. Nincs repülőgép a láthatáron, csupán egy ellenséges modell repül folyamatosan fel-le, és tüzel a POV játékosra, aki nem tud ellenállni ennek az unortodox technikának.

A Superman-szerepjáték nem szűnik meg. A repülni tudó ellenség tovább röpköd, jóval magasabbra lebegve, mint kellene, amíg a távolság túl nagy nem lesz a megjelenítéshez, és el nem tűnik. Egy hozzászóló azt állította, hogy ez a jelenség annyira gyakori, hogy frusztráltan kiszálltak. A Modern Warfare 2 glitch-videók is elkezdtek keringeni az interneten. Az egyikben részletesen bemutatnak egy olyan módszert, amellyel a játékosok átrepülhetnek a térképen. Közben egyébként lehetetlen magasságot nyernek, amit néhányan trükkös lövések végrehajtására használnak.

A Modern Warfare 2 kezdeti csillogása kezd elkopni, ahogy egyre több ilyen indítási hiba kerül napvilágra, és a kritikusok véleményt nyilvánítanak arról, hogy egyesek szerint a narratív folytatás nem túl fényes.

Legyen szó akár a címkézési hibáról, ami miatt az ellenfelek az egész meccs alatt láthatóak, akár a hiányzó funkciók egyre növekvő listájáról, vagy a fegyverek folyamatos összeomlását okozó fegyverhangolásról, a Modern Warfare 2 iránti elégedetlenség egyre nő. Egy olyan évben, amikor az FPS-címek megjelenés utáni tartalma gyakran botladozott, például a Battlefield 2042 és a Halo Infinite esetében, a rajongók kétségkívül remélik, hogy ezeket a problémákat hamarosan kijavítják, és nem maradnak fenn.

Forrás: Reddit

The UI Isn’t Just Bad/Ugly, It’s Literally Functionally Broken To An Unacceptable Degree from ModernWarfareII

[MW2] I came across Superman in a game of Invasion. This was yesterday. from CallOfDuty

 

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu