Úgy tűnik, hogy a FromSoftware azon dolgozik, hogy saját kiadója legyen

A FromSoftware az elmúlt két évtized legjobb játékaiért felelős csapat, az Elden Ring a legutóbbi remekműve, és az egyetlen új játék idén, amelyet magasabbra értékeltek, mint a God Of War Ragnarokot.

 

A múltban a stúdió mindig külön kiadóval dolgozott minden egyes megjelenésnél, azonban úgy tűnik, hogy a FromSoftware a jövőben változtatni szeretne ezen, és saját kiadóvá válna.

Ez rögtön rámutat arra, hogy a stúdió mennyit nőtt, különösen az Elden Ring megjelenése és sikere után. Azzal, hogy a japán fejlesztő saját kiadóvá vált, a következő projektjéhez már nem kell egy másik szervezettel megosztania a nyereségét.

Ez persze azt is jelenti, hogy a fejlesztő jóval több kockázatot és felelősséget vállal a fejlesztési folyamaton belül, hiszen a továbbiakban mindenért a FromSoftware-nál áll majd meg a vásár.

De nem mintha ezek a realitások újdonságok lennének a stúdió számára. A legjobb mellékhatása ennek azonban az lehet, hogy minél nagyobb függetlenségre tesz szert a FromSoftware, annál könnyebben tudja majd folyamatosan elhárítani az esetleges felvásárlási ajánlatokat.

Egy független FromSoftware, amely továbbra is olyan játékokat készíthet, amilyeneket akar, sokkal vonzóbb, mint bármelyik felvásárló entitás, és ezt a rajongók is tudják. Remélhetőleg ez egy lépés afelé, hogy ez így is maradjon.

Forrás – [Twitter]

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu