Kratos, a mókamester?! Christopher Judge humoros videókkal népszerűsíti a Ragnarököt

Kratos szinkronszínésze, Christopher Judge egy apás viccekkel teli videót osztott meg, miközben folytatja a visszaszámlálást a God of War: Ragnarök megjelenéséig.

 

 

Christopher Judge, a God of War: Ragnarök szinkronszínésze azzal segíti az izgalom növelését a közelgő „apás” folytatással kapcsolatban, hogy Kratos hangján osztott meg vicceket a Twitteren. A játék november 9-én jelenik meg, vagyis alig két nap múlva. Ez a 2022-es év egyik legnagyobb játékmegjelenése. Ám még egy masszívan nyomatott PlayStation-exkluzívnak is jól jöhet egy kis plusz lökés a célegyenesben. Judge megragadta az alkalmat, hogy a God of War: Ragnarök megjelenését egy kis humorral ünnepelje.

Négy évvel ezelőtt a Polygon összefogott Judge-dzsal, hogy valami különlegeset csináljanak. Judge volt a God of War új hangja, amely már akkor is hihetetlenül sikeres volt.

Bármennyire is komoly volt a játék története és maga Kratos, a rajongótábor imádott szórakozni azon, hogy Kratos egy esetlen apuka.

A Polygon ezért több apás viccet is hihetetlenül komoly hangon olvastatott fel Judge-dzsal. A szkeccs hihetetlenül sikeres volt, és jelenleg 13 millió megtekintésnél tart. Úgy tűnik, magán a Judge-on is nyomot hagyott.

Judge az elmúlt napokban videókat készített magáról, amelyekben Kratos hangján apás vicceket mesél. Közben a God of War képeit rögzítette. Az első napon egy Kratos akciófigurát, a másodikon egy plüssfigurát láthattunk. A tegnapi videón pedig már egy Kratos POP figurát mutatott be. Minden videón fel van tüntetve, hogy hány nap van hátra a Ragnarök megjelenéséig, ami remélhetőleg azt jelenti, hogy Judge folytatja az apás vicceket egészen a kiadás pillanatáig.

Habár mostanra az egész kezdeményezés kezd kicsit mémmé válni, de ez valószínűleg senkit nem fog elriasztani.

Ami különösen meggyőző Judge alakításában, hogy pontosan tudja, milyen sors vár karakterére és Atreusra a God of War: Ragnarökben. Mint azt a God of War játékosok tudják, Kratos és Atreus is valami nagyon komoly dolgot tudott meg magáról az első játék végén. Amint az új játék megjelenik, a játékosoknak talán vissza kell térniük ezekhez az apás viccekhez egy kis könnyedségért.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu