Battlefield 2042: hamarosan új platformokon válik elérhetővé a játék! [VIDEO]

Decemberre ingyenes hozzáférési időszakokat is terveznek a Battlefield 2042-höz, minden platformon.

 

 

A DICE megerősítette, hogy a Battlefield 2042 a közeljövőben csatlakozik az Xbox Game Pass Ultimate és az EA Play könyvtárához.

A Battlefield 2042 a Game Pass Ultimate és az EA Play előfizetők számára „a Season 3 megjelenésével” lesz elérhető – közölte a stúdió a csütörtökön kiadott fejlesztési frissítésről szóló videóban, amely alább megtekinthető.

A Season 3 indulási dátumát még nem erősítették meg. Ugyanakkor az augusztus végén kezdődött Season 2 a végéhez közeledik.

Az Xbox játékosok december 1-4. között, a Steam játékosok december 1-5. között, a PlayStation játékosok pedig december 16-23. között próbálhatják ki ingyenesen a címet.

Bár a kiadó EA korábban azt vállalta, hogy egy év alatt négy szezonnyi élő szolgáltatási tartalmat ad ki a Battlefield 2042-hez, a DICE ma azt mondta, hogy további tartalmak is érkeznek.

„Már javában folyik az új tartalmak előkészítése, amelyek a Season 4 után jövőre érkeznek” – árulta el a stúdió.

A Season 3, amely az Escalation címet viseli, még ebben a hónapban teljes egészében nyilvánosságra kerül. A Battlefield 2042 „polarizáló” specialistáira válaszul 2023 elején a játék 3.2-es frissítésével bevezet egy osztályrendszert.

„A harmadik és negyedik évadban továbbra is a meglévő pályáink továbbfejlesztett változatait hozzuk a megjelenéstől kezdve” – mondta a DICE is. „A Kaleidoscope, a Renewal és az Orbital ezen átdolgozott változataival már játszhattok, a 3. évadban pedig a Manifest és a Breakaway új verzióin játszhattok majd”.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu