Gears of War: Dave Bautista bejelentkezett a főszerepre! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Szerinte nem lehet ennél könnyebb a Netflix választása, hogy ki is alakítsa Marcus Fenixet az élőszereplős Gears of War-adaptációban…

 

A héten hallottuk a Netflixtől, hogy a Gears of Warból lesz egy élőszereplős feldolgozása, és a közönség kb. egyöntetűen azt mondta, hogy „Dave Bautistát a stábba”. A pankrátorból színésszé vedlett Bautista tényleg komoly hasonlóságot mutat az Epic Games által elindított, de közel egy évtizede a Microsoft birtokában levő (és a The Coalitionnél folytatódó) IP ikonikus karakterével. Ha ez még nem lenne elég, maga Bautista is kimondta, hogy ő ezer örömmel vállalná Marcus Fenix szerepét!

2019-ben azt nyilatkozta, hogy mindent megtett egy Gears-filmért, majd a Gears 5-ben saját magát alakítva felbukkant. A COG-katona testjével is rendelkező illető azóta a Blade Runner 2049-ben és a Dűne filmben is felbukkant, de a Netflixen egy nagy költségvetésű, és nem valami jó zombis produktumban is főszereplő volt, majd a Marvel filmuniverzumában Draxként talált magának egy jó szerepet. De nem adta fel: magyar idő szerint pénteken este háromnegyed tizenegykor posztolt egy videót (ezt lent beágyaztuk), amiben bemutatta, hogy ő miképp formálná meg Marcust, és… tényleg tökéletes lenne a szerepre.

Akkora az egyetértés, hogy közel 20 ezer retweetnél és 137 ezer like-nál tart a tweetje/videója. Szóval a közönség is szívesen látná Marcusként Bautistát. Köztük van egy bizonyos Cliff Bleszinski is, aki annyit írt neki, hogy „Tesó, a [Gears of War] 1, 2, 3 tervezőjeként te vagy az első választásom [a szerepre]”. Korábban azt írta, hogy Karl Urban lenne jó főszereplőnek, Baird szerepére tökéletesnek tartaná Ryan Reynoldsot, míg Aaron Griffint Ice T-nek kellene megformálnia. A Super Mario-film kapcsán pedig hozzátette, hogy Chris Prattot tartsák távol a franchise-tól. (Ezzel nem is tudunk vitatkozni!)

Ha a Netflix hallgat a közönségre, akkor nagyon rövid időn belül leülteti Bautistát a tárgyalóasztalhoz, mert ha ekkora egyetértés van egy szerep körül, akkor abból rossz nem sülhet ki…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu