Lenyűgöző God of War Ragnarök reklámot festettek egy bukaresti vonatra

A God of War Ragnarök e heti megjelenése nyomán egy lenyűgöző reklám jelenik meg a romániai Bukarestben található nyilvános vonatmegállóban.

 

A God of War Ragnarök a héten végre megjelent. A megjelenést aGod of War Ragnarök fő duójának egyedi reklámjával ünneplik, amely a romániai Bukarest tömegközlekedési eszközein jelenik meg.

A 2018-as God of War folytatása november 9-én jelent meg nagy felhajtás közepette. Ahogy az a videojáték-naptár legnagyobb megjelenéseinél lenni szokott, a God of War Ragnarok is nagy reklámot kap a cím népszerűsítésére.

Ennek a reklámhadjáratnak a részeként egy meglehetősen impozáns festmény díszíti a bukaresti tömegközlekedést. A reklám felfedezése Unboupeovacapeuntap Reddit-felhasználó jóvoltából történt, aki az r/gaming fórumban tette közzé a fotót. Egy villamoskocsi oldalát díszíti egy terjedelmes ábrázolás Kratosról és Atreusról, a God of War Ragnarök középpontjában álló apa-fia duóról. A festmény közepén a játék címadó logója látható, a címmel párhuzamosan Kratos és Atreus közeli felvételeivel. A háttérben hegyek és egy villámlás terjeng. A festmény kiválóan merít a karakterek hasonlóságából.

Az r/gaming posztjának kommentszekciója arra utal, hogy a festmény nem a Sony által tervezett hivatalos reklám, hanem egy román művészeti csoport graffitije. Ha ez így van, akkor biztosan nem ez az első eset, hogy maga a God of War inspirálja a rajongói művészetet. Ez a festmény sokkal nagyobb kreatív projekt, mint az előtte lévő, ami azt mutatja, hogy a sorozat milyen nagy odaadást vált ki a rajongókból, akik tisztelegni szeretnének előtte.

A festmény olyan magas színvonalú, hogy az ember azt hihetné, hogy a kép egy hivatalos, a PlayStation által licencelt reklám. Annak ellenére, hogy a festmény nem tűnik a Sony hivatalos reklámjának, a Santa Monica Studio által fejlesztett cím ingyen reklámot kap, köszönhetően néhány kreatív rajongónak, akik a legújabb játékukkal foglalkoznak. Ez a festmény csak egy tű a játék körüli felhajtás szénakazalában, amely a God of War Ragnaröknak segített abban, hogy már a megjelenés első hetében eladási rekordokat döntsön.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu