Honor of Kings: World: videón a Tencent nagy dobásának harcai [VIDEO]

A Honor of Kings konzolokra tart, az elnevezése pedig mintha a Monster Hunter: Worldére hasonlítana (a nyílt világ és a művészeti stílus pedig egy másik IP-t juttat az eszünkbe).

 

A Tencent, a kínai techóriás, aminek hazai pályán a torkát szorongatja az állampárt, a nyugati játékiparba menekül a kollégával, a NetEase-zel együtt. A Tencent most egy új videót tett közzé a Honor of Kings: Worldből, amin a TiMi Studio Group dolgozik. A nyílt világú akció-RPG-ből most megcsodálhatjuk a vizualitást, továbbá a harcokból is egy kisebb ízelítőt kapunk. Sajnos a kínaiak nem nagyon beszélnek a játékról.

A trailer kapott egy rövid leírást, de ez sem mond sokat: „Sajátítsd el a legendás képességek sokaságát, miközben bebarangolod ezt a kontinenst, amely tele van lehetőségekkel. Indulj el egy olyan utazásra, amely rabul ejti a szemedet és a szívedet. Tapasztald meg az új csodákat, találkozz színes karakterekkel, és hagyj nyomot rég elfeledett romokon. „Csak az ereklye adhatja meg nekem a választ.” Készülj fel egy fantáziautazásra a felfedezések, csodák és kalandok világában.” Ennyi. Ez eléggé marketingszagú.

A látvány tényleg jó, és a harcok is megfelelőnek tűnnek, főleg amiatt, mert nem kizárólag közelharccal tudunk győzedelmeskedni, ugyanis bár vannak kardok, felbukkant egy Gatling gépágyú is. A játékon egy kínai sci-fi író, Cixin Liu is dolgozik. Őt a magyarul A háromtest-probléma című könyve kapcsán ismerhetjük, és a Tencentnek abban segít, hogy a Honor of Kings: World a saját kínai kulturális és vizuális elképzelésével módosulhasson.

A Honor of Kings: World nem rendelkezik még megjelenési dátummal, de a Tencent és a TiMi Studio Group kimondta, hogy több platformon is látni szeretnék a játékot. Ebből nekünk a multiplatform kifejezés jut az eszünkbe, és nem lenne hatalmas meglepetés, ha PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, illetve PC-re adnák ki a játékot. Talán idén. Talán jövőre. Majd megtudjuk…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu