Zendaya még komolyabb szerepet kaphat a Dűne második részében?!

MOZI HÍREK – Karaktere fontosságának ismeretében joggal várjuk, hogy Zendaya számára többet tartogat Denis Villeneuve Dűne-adaptációjának második felvonása.

 

 

2021 egyik hatalmas dobása volt, amikor Denis Villeneuve Dűne-adaptációja elindult a mozikban. A film kedvező fogadtatásban részesült a közönségtől és a kritikusoktól, és a világjárvány alatt tekintélyes 400 millió dolláros bevételt ért el a kasszáknál.

A Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Jason Momoa, Stellan Skarsgård, Josh Brolin és Javier Barden főszereplésével készült filmnek szinte azonnal zöld utat kapott a folytatása.

A rajongók örülhetnek, hiszen Zendaya karaktere a Dűne: Második részben, az első részben korlátozott képernyőidővel ellentétben most sokkal szignifikánsabb szerepet kap.

Chalamet nemrég a People-nek beszélt, ahol megerősítette, hogy a színésznő többet szerepel a folytatásban, és „társnak, testvérnek és barátnak” nevezte őt. A színész szerint: „Még be sem fejeződött a munka, de ez elképesztő. Pontosan azt hozza, amit az elsőben is hozott – ami hihetetlen volt -, csak még bőségesebben”.

Chalamet így folytatja: „Annyira hálás vagyok, hogy partnerként, testvérként és barátként számíthatok rá”. Kapcsolatuk a folytatásban még szorosabbá válhat a képernyőn. Karaktere, Paul Atreides végre keresztezte a Zendaya által alakított Chani útját. Az ő karaktere az első film narrátoraként működik, és csak rövid ideig látható Paul látomásaiban. Ugyanakkor Chani jelentős szerepet fog játszani az elkövetkezendő történetben. A rajongók Chalamet-et, Zendayát és még sok mást is láthatnak, amikor a Dűne: Második rész 2023 novemberében a mozikba kerül.

Ami Chalamet-et illeti, a rajongók legközelebb a Bones and All-ban, Taylor Russell oldalán láthatják a színészt.

Az ő karakterét követjük, amint megtanulja, hogyan éljen túl a társadalom peremén kannibalista hajlamai miatt. A film még ebben a hónapban, november 23-án érkezik a mozikba. Jövőre Chalamet egy fiatal Willy Wonkát alakít majd a címadó filmben, a Wonkában. A film az ő karakterét követi majd nyomon, amint az egyik legkorábbi kalandja során találkozik az umpa-lumpákkal. Wonka nem sokkal a Dűne folytatása után, 2023. december 15-én érkezik a mozikba.

Forrás: People

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu