Marvel’s Spider-Man 2: fontos karakter kaphat új szinkronhangot!

Úgy tűnik, az Insomniac Games lecserélheti a Marvel’s Spider-Man szinkronszínészét Harry Osborn szerepére a közelgő Playstation 5-exkluzív folytatásban.

 

 

A Marvel’s Spider-Man karakterének, Harry Osbornnak a szinkronszínészét újra cserélhetik a második részben. Harry Osborn a Pókember történetének egyik kulcsfigurája, de az Insomniac játékából nagyrészt és meglepő módon hiányzott. Ez azonban valószínűleg megváltozik a Marvel’s Spider-Man 2-ben, mivel Peter Parker barátja és a Zöld Manó köpenyének örököse beugrik a főszereplők közé. Ám úgy tűnik, Osborn eredeti szinkronszínészét hátrahagyják.

Mivel Harry Osborn jövője bizonytalan, a szinkronszínésze egyértelművé tette, hogy változás történik a színfalak mögött.

Scott Porter szinkronszínész egy mostanra törölt tweetben osztotta meg, hogy nem fog visszatérni a Marvel’s Spider-Man 2. Az ok az, hogy az Insomniac egy „fotorealisztikus” szinkronszínészt keres a motion capture-hez. Ugyanúgy, ahogyan a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales esetében is használták. Parker azzal magyarázza, hogy a közte és Harry között lévő korkülönbség „túl nagy volt ahhoz, hogy leküzdjék”. Azt mondja, hogy bántja, de megérti.

Az első Marvel’s Spider-Man rajongói emlékezhetnek arra, hogy az Insomniac a játék remasterének fejlesztése során újraöntötte Peter Parker arcmodelljét. Egy merőben más döntés értelmében az Insomniac megtartotta Peter Parker szinkronszínészét, Yuri Lowenthalt. Kizárólag a Parker arcát adó színészt cserélték le. Nem világos, hogy az Insomniac miért ment más irányba Harry Osborne-nal. Habár Porter szerint ez korkülönbség kérdése, valószínűbb lehet, hogy a szerep megnövekedett terjedelme miatt egy népszerűbb szinkronszínészt vettek fel.

Porter valószínűleg az NDA-s információk miatti aggodalmak, illetve a Sonyval való partnerségének esetleges sérülése miatt törölte a tweetet.

Porter a God of War: Ragnarökben Heimdall szerepét kapta, így egyértelműen jóban van a Sonyval. A másik lehetséges ok a Bayonetta legutóbbi vitája után a szinkronszínészváltások körül kialakult felfokozott hangulat.

Sosem jó dolog, ha valaki elveszíti a munkáját. Különösen egy olyan időszakban, amikor a szinkronszínészek a megfelelő fizetéssel és kompenzációval küzdenek. Porter a Marvel’s Spider-Manben Harry Osbornként nyújtott stabil teljesítményt, és az Insomniac, jobb híján, úgy tűnik, új irányba mozdul el a Marvel’s Spider-Man 2 esetében. Talán azért, mert egy fiatalabb arcú színészre van szükség. Talán a fizetés miatt, vagy talán Harry Osborn Zöld Manóvá vagy Venommá válása követeli a változást. Remélhetőleg az Insomniac hamarosan több információt oszt meg.

Forrás: Reddit

Harry Osborn’s voice actor will not be returning for Spider-Man 2. from SpidermanPS4

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu