Call of Duty: Warzone 2: rossz értékelésekkel bombázzák a userek

Bár a Call of Duty: Warzone 2 népszerűnek bizonyul a franchise sok rajongója körében, mások azonban úgy döntöttek, hogy különböző okokból teljesen lehúzzák Metacritic-en.

 

A Call of Duty: Warzone 2-t a Steamen és a Metacritic kritika-összesítő oldalon kapott „review bomingot” (irreálisan rossz értékelések tömkelegét). Az Activision és az Infinity Ward november 16-án indította útjára a régóta várt Call of Duty: Warzone 2 battle royale-t. Bár volt néhány bökkenő, a Call of Duty: Warzone 2-t általában melegebb fogadtatásban részesítették, mint a Caldera térképet, és egyesek a Warzone visszatérését üdvözölték. Mások azonban közel sem voltak ennyire lelkesek a játékért.

A negatív felhasználói értékelések elárasztották a Call of Duty: Warzone 2 Steam-oldalát, valamint a különböző Metacritic-listákat. E cikk írásakor a Call of Duty: Warzone 2 „többnyire negatív” értékelést kapott, több mint 7600 felhasználó véleményével. A Call of Duty: Warzone 2 PC-s verziójának Metacritic felhasználói értékelése mindössze 2,6, 20 negatív értékeléssel szemben mindössze négy pozitív értékeléssel. A PS5-ös verzió Metacritic-oldala hasonlóan alakul.

A Call of Duty: Warzone 2 negatív értékelései sokszor ugyanazokat a panaszokat visszhangozzák. Úgy tűnik, hogy a PC-s játékosok fel vannak háborodva amiatt, hogy a Call of Duty: Warzone 2 kontrollerét használóknak célzási asszisztensük van, mivel szerintük ez tisztességtelen előnyhöz juttatja őket. Másokat nem nyűgözött le a Call of Duty: Warzone 2 felhasználói felülete és zsákmányolási rendszere. Megint másoknak továbbra sem tetszik a Call of Duty: Warzone 2 Al Mazrah pályája, technikai nehézségekbe ütköztek a játékhoz való hozzáférés során, vagy dühösek, hogy az eredeti Call of Duty: Warzone szerverei november 28-ig nem működnek. Ezek az elégedetlen rajongók 0/10-es értékelésekkel bombázzák a Call of Duty: Warzone 2-t.

A negatív kritikák közös témája, hogy bevallják, hogy csak néhány Warzone 2 meccset játszottak, ami nem elég a játék minőségének megfelelő értékeléséhez. Ettől függetlenül érdekes lesz látni, hogyan változik a Call of Duty: Warzone 2 fogadtatása az idő múlásával. Sok játék pattant már vissza a kritikai bombázásokból, és a „többnyire negatív” összértékelést a „pozitív” oldalra fordította, de meg kell várni, hogy a Call of Duty: Warzone 2 követi-e majd a példájukat.

Az Activision és az Infinity Ward az elkövetkező hónapokban többször is frissíteni fogja a Call of Duty: Warzone 2 battle royale-t, a rajongók visszajelzései alapján változtatásokat eszközölve és új tartalmakat hozzáadva. Elképzelhető, hogy még a Warzone 2 problémás felhasználói felületén is lesznek változások, ami megoldaná a játékosok egyik legnagyobb problémáját a játékban.

Addig is azok, akiknek nem tetszik a Call of Duty: Warzone 2, kíváncsiak lehetnek arra, hogy mikor tér vissza az eredeti Warzone. Az eredeti Warzone szerverei november 28-ig nem lesznek elérhetőek, ekkor tér vissza a Caldera térképpel. Akinek hiányzik Verdansk, annak a Call of Duty: Warzone Mobile játékhoz kell fordulnia, amelyben Verdansk teljes pompájában megtalálható.

A Call of Duty: Warzone 2 már megjelent PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu