Call of Duty: Warzone 2: komoly problémával szembesültek a játékosok!

A Warzone 2 kizárja a játékosokat és arra kéri őket, hogy vegyék meg a Modern Warfare 2-t – még akkor is, ha már megvették…

 

 

A Call of Duty: Warzone 2-ben felmerült egy olyan bug, ami kizárja a játékosokat az ingyenesen játszható játékból, hacsak nem vásárolják meg a Call of Duty: Modern Warfare II-t. Ez kissé zavaró: a két játék ugyanazt a kliensindítót használja, de különböző termékek. A játékosoknak le kellene tudniuk tölteni az új Warzone-t és játszani anélkül, hogy megvásárolták volna a Modern Warfare II-t.

A probléma széles körben elterjedtnek tűnik, és a legtöbb esetben azután jelentkezik, hogy a játékosok már több meccset játszottak, és megpróbálnak egy másikat indítani a menüből.

Ekkor megjelenik egy felugró ablak, amely azt mondja: „Vásárolja meg a Modern Warfare II-t, hogy mindenhez hozzáférjen!” Innentől a játék nem indul el. Úgy tűnik, hogy ez több lejátszási listán is előfordul, és a játék újraindítása sem segít.

„Tegnap óta körülbelül 6 Warzone 2.0 meccset játszottam valószínűleg minden probléma nélkül (az utolsó meccsemet pár perccel ezelőtt fejeztem be)” – írta Unf0cused. „Most, amikor megpróbálok játszani, a Battle Royale Solosra kattintva a „Purchase Modern Warfare II to have access to everything” ablakot kapom (a többi BR-változatot is kipróbáltam, ugyanezzel az eredménnyel).”

A játékosok ki tudták dolgozni, hogyan kerüljenek ki bizonyos hibákat, mint például a közösségi feed nem működik (amit mostanra már javítottak), de úgy tűnik, hogy erre egyelőre nincs megoldás. Minden bizonnyal nem szándékosan, mert olyan játékosokat is kizár, akik már megvásárolták a Modern Warfare II-t.

A Warzone 2 trello tábláján nincs említés erről a bizonyos hibáról, bár megjegyzik, hogy a „play again” gombot ideiglenesen letiltották, aminek köze lehet hozzá, és más hivatalos csatornákon sem érkezett semmilyen visszaigazolás.

A Warzone 2 nemrég tett közzé egy javítást egy olyan hiba miatt, amely megakadályozta, hogy a játékosok bulizni tudjanak. Így úgy tűnik, hogy a javításnak nem kívánt következményei lehettek.

Forrás: Reddit, Trello

"Purchase Modern Warfare II to have access to everything" when trying to play Warzone 2.0 from CODWarzone

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu