God of War: Ragnarök: lehetséges, hogy egyáltalán nem kapunk DLC-ket?!

Aki abban reménykedik, hogy a God of War: Ragnarök kap valamilyen érdemi DLC-t, annak érdemes lehet kicsit visszább venni az elvárásaiból.

 

 

A játék rendezője szerint valószínűtlen, hogy a God of War: Ragnarök bármilyen jelentős DLC-t, bővítést kapna. A játék a hónap elején jelent meg, és elismerő kritikákat kapott. Olyannyira, hogy a 2022-es év második legmagasabbra értékelt játéka lett. Több díjra is esélyes a The Game Awards-on, többek között az Év játékára.

A Ragnarök kritikái szinte kivétel nélkül pozitívak voltak, sokan méltatták a játékot, mint a 2018-as népszerű játék méltó utódját.

Néhány igazán elkötelezett rajongó már megszerezte a God of War Ragnarök platina trófeáját, és éhes lehet egy új kalandra egy DLC-kiegészítő révén, de nekik érdemes visszafogniuk az elvárásaikat.

A játék rendezője, Eric Williams nemrég a Kinda Funny Games podcastben jelent meg. Amikor megkérdezték, hogy lesz-e DLC a God of War: Ragnarökhöz, Williams azt mondta, hogy „nem számítana rá”, a játék mérete miatt. „Azt hiszem, mindent beleadtunk, amink volt” – mondta. Bár ez csalódást keltő hír lehet néhány rajongó számára, mások már feltételezhették, hogy a Ragnarök nem fog DLC-t kapni.

A 2018-as God of War játék hatalmas sikert aratott, de DLC-t az sem kapott. Bár a fejlesztők fontolóra vették egy kiegészítés elkészítését, végül elvetették az ötletet. Viszont játékot mégis támogatták a megjelenés utáni frissítésekkel. Ezek néhány új funkcióval is bővítették a programot, és segítettek meghosszabbítani a játék élettartamát.

Az egyik rendkívül népszerű funkció, amelyet az első játékhoz a megjelenés után adtak hozzá, a New Game Plus mód volt, amely lehetővé tette a játékosok számára, hogy az első végigjátszás során szerzett felszereléssel újra végigjátsszák a történetet.

A Ragnarök jelenleg nem rendelkezik New Game Plus móddal. Ám természetesen szerepel a lehetőségek között, hogy a funkciót egy frissítéssel valamikor hozzáadják a játékhoz. Pont úgy, ahogyan az a 2018-as játékkal is történt. Az erre vonatkozó terveket azonban e cikk írásakor még nem jelentették be.

Egyelőre nem világos, hogy mit hoz a jövő a God of War: Ragnarök számára. A rajongók azért számíthatnak néhány frissítésre a játékhoz. Persze ezek leginkább az elhúzódó problémák kezelésére vagy a hibák kijavítására koncentrálhatnak. Viszont lehetnek olyanok is, amelyek New Game Plus-szal vagy más funkciókkal egészítik ki a játékot. Williams megjegyzései alapján azonban úgy tűnik, nem nagyon érdemes reménykednünk egy masszívabb DLC megjelenésében.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu