A The Witcher 3: Wild Hunt next-gen változata szemkápráztató trailert kapott! [VIDEO]

A The Witcher 3: Wild Hunt előzetese kiemeli a PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S változatban érkező újdonságokat.

 

 

A The Witcher 3: Wild Hunt új trailert kapott, amely a játék PS5-ös és Xbox Series X/S verziójára fókuszál. A játék eredetileg 2015-ben jelent meg, hatalmas kritikai sikerként. Sok játékos az előző generáció egyik legjobb nyílt világú játékának tartja.

A CD Projekt Red korábban bejelentette, hogy a The Witcher 3 az alapjáték tulajdonosai számára ingyenes next-gen frissítést kap.

Ez a verzió többször is késett, de a fejlesztő nemrég megerősítette, hogy december 14-én végre jön PS5-re és Xbox Series X/S-re. Most egy új trailert tett közzé, amely a next-gen frissítés néhány kulcsfontosságú funkcióját emeli ki.

A videó különböző cselekményszálakat mutat be a The Witcher 3: Wild Huntból és annak bővítményeiből. Ezt követi egy kis bepillantás Geralt kalandjaiba. Utána kiemeli az ebben a verzióban található legfontosabb fejlesztéseket. Megerősíti, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt támogatni fogja a 60 FPS módot, a ray-tracing funkciókat. Ezen felül a 4K textúrákat, valamint a PS5 és Xbox Series X/S modelleket is.

A next-gen változat fotó móddal és a felhőmentések támogatásával érkezik. A játékmenetben is lesznek fejlesztések, bár ezek részleteit nem osztja meg a trailer. A videó Geralt és Ciri történetére, valamint a különböző karakterekre koncentrál, akikkel a játékban találkoznak.

A The Witcher 3: Wild Hunt továbbfejlesztett változata gyönyörűen néz ki, de egy egymás melletti összehasonlítás valószínűleg jobban kiemelné a különbségeket.

Úgy tűnik, hogy a játék kétféle játékmóddal érkezik majd. A játékosok választhatnak a 4K-s vizuális megjelenítés és a 60 FPS-es játékmenet között. Az eredeti anno PS4-en és Xbox One-on is szenvedett a rendkívül hosszú betöltési időktől. Így a rajongók a PS5-ben és az Xbox Series X/S-ben jelenlévő SSD-knek köszönhetően javulásra számíthatnak ezen a téren.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu