The Callisto Protocol: íme egy trükk a legnehezebb achievementek feloldásához!

Egy exploit segítségével a The Callisto Protocol egyik legnehezebb eredményét is könnyedén feloldhatják a játékosok.

 

 

Felfedeztek egy hasznos trükköt a The Callisto Protocol játékosai. A játék nemrég jelent meg, és némileg vegyes kritikákat kapott: egyes horrorrajongók a Dead Space sikeres hommage-jaként dicsérték. Mások viszont csalódtak a rövidség és a történet miatt. Ettől függetlenül sok horrorrajongó van, akit érdekel a játék 100%-os befejezése. Ami természetesen az összes kapcsolódó achievement és trófea feloldását jelenti.

A The Callisto Protocol eredményei többnyire egyszerűek, kivéve azokat, amelyek a játékban található összes gyűjthető tárgy és rejtett terület megtalálását igénylik.

Akad a játékban egy olyan teljesítmény/trófea, amelyet elég nehéz lehet feloldani. Legalábbis, ha szabályosan csináljuk. Ez a Maximum Security achievement, amelyet azok kapnak, akik a legnehezebb nehézségi fokozaton végigjátsszák a játékot. Van azonban egy módja annak, hogy ezt a teljesítményt kicselezzük és viszonylag könnyen feloldjuk.

Ehhez az exploithoz a The Callisto Protocol játékosainak új mentést kell indítaniuk a Maximum Security nehézségen. Miután a játékosok átvették az irányítást a főszereplő Jacob Lee felett, megállíthatják a játékot. Beléphetnek a beállításokba, és a nehézséget könnyűre módosíthatják. Miután legyőzték a The Callisto Protocol utolsó főnökét a könnyű beállításon, a játékosoknak csak annyit kell tenniük, hogy visszaállítják a nehézséget Maximum Securityre, és befejezik a játék utolsó részét. A teljesítményt/trófeát ezen a ponton kell feloldani, még akkor is, ha a játékosok nem a maximális biztonsági fokozaton játszották végig a játékot.

Voltak ellentmondásos jelentések arról, hogy a játékosok továbbra is meg tudják-e csinálni ezt az exploitot, ha a végén egyszerűen megváltoztatják a nehézségi fokozatot anélkül, hogy a Maximum Securityn kezdenék a játékot.

A biztonság kedvéért azok a játékosok, akik az összes eredményt/trófeát szeretnék feloldani, kezdjenek egy új játékot Maximum Security nehézségen, váltsanak át könnyűre, majd a végén váltsanak vissza Maximum nehézségre.

Esélyes, hogy a játék jövőbeli frissítései befoltozzák ezt az exploitot. Ezzel arra kényszerítik a játékosokat, hogy a játékot Maximum Security nehézségen fejezzék be. A The Callisto Protocol februárban kap egy New Game+ módot. Amennyiben ez lehetővé teszi a játékosok számára a nehézségek megváltoztatását, akkor potenciálisan a Maximum Security nehézségen is végigjátszhatnák a játékot, frissített felszereléssel, és ezzel eléggé megkönnyíthetnék az életüket.

A The Callisto Protocol ingyenes frissítései mellett a rajongók jövő nyáron prémium tartalmakra is számíthatnak. Többek között új sztori tartalmakra. Azt még nem tudni, hogy a megjelenés utáni tartalmak hoznak-e majd magukkal új feloldható achievementeket/trófeákat, de a rajongók az elkövetkező hónapokban megtudhatják.

Forrás: Egames.news

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu