God of War mint edzőtermi inspiráció?! Ez a rajongó remekül megoldotta a dolgot [VIDEO]

(VIGYÁZAT, hangos videó!) Egy God of War-rajongó úgy döntött, hogy Kratostól merítve egy kis inspirációt feldobja az edzőtermi rutnit, felhasználva a klasszikus quick-time eventeket.

 

 

Az eredeti God of War trilógiában oly gyakori gyors időzítésű események (QTE-k) által inspirált edzésvideót készített egy lelkes rajongó. Úgy tűnik, Kratos hiába próbál elhatárolódni múltjának brutalitásától. Egyes rajongók még mindig emlékeznek a káosz pusztító útjára, amelyet a görög panteonon keresztül követett.

Bár a sorozat két legutóbbi részében kevésbé volt hangsúlyos, minden God of War-játékban előfordultak QTE-k bizonyos akciókhoz, ahol a játékosoknak vagy be kell adniuk egy sor beviteli jelet, amelyek különböző gombok utasításainak felelnek meg, vagy gyorsan meg kell nyomniuk egyetlen gombot.

Ez jelentős eltérés volt a franchise számára, amely korábban nagyobb ellenségek, minijátékok és főnöki harcok ellen használt QTE-ket. Különösen barbár példa volt, amikor Kratos lemészárolja Hermészt, megakadályozva őt a futásban azzal, hogy a God of War egykori hagyományos stílusában levágja a lábát.

A danny_lazarus által a Redditre feltöltött videó egy edzőtermi edzést mutat be, amely több különböző eszközt tartalmaz, mindegyikhez tartozik egy QTE. Egy forgó, világító kör lebeg egy fekvenyomó felett, pont úgy, ahogy a God of Warban is jelezné a QTE kezdetét. Az ember pedig várja, hogy elkezdődjön az esemény. A képernyő lefagy, időt adva a nézőknek, hogy elolvassák: „Nyomd meg [az X gombot] az istenek edzésének befejezéséhez”. Ezután elindul, és egy botot kell forgatni. Miután a felhasználó hátradől és felemeli a rudat, az izzó kör visszatér, de ezúttal folyamatosan fel-le mozog, és az edzés befejezéséhez gyors püfölésre késztet.

Vannak olyan pillanatok, amikor a God of War művészeti stílusát utánozzák, és az edző személy Kratos megjelenését veszi fel. Ez a harci kötelek használatakor fordul elő, amelyek működtetéséhez a bal és a jobb gombok egymást követő bevitelére van szükség.

Az edzés kalapácsütésekkel zárul, mivel a négyzet és a kör váltakozva irányítja az egyes karokat, amelyek ezután az „L3 + R3… God of War elérhető”, hogy ismét Kratos alakját vegye fel, és egy viccesen feliratozott kombósorozattal fejezze be.

Egy utolsó felugró ablak azt írja, hogy „tedd vissza a súlyokat most”. Kicsit későn, mivel a szabad súlyokat pillanatokkal korábban dobták le. Annak ellenére, hogy ezek a QTE-k már nem részei a God of Warnak, azok, amelyek megmaradtak, profitáltak a God of War: Ragnarök kiterjedt hozzáférhetőségi funkcióiból.

Forrás: Reddit

A masterpiece (credit:danny_lazarus) from GodofWar

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu