[TGA 2022] Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC bejelentés – de van egy rossz hír is! [VIDEO]

A fejlesztő Guerrilla Games a The Game Awards-on egy trailerben jelentette be, hogy a Horizon Forbidden West hivatalosan is kap DLC-t – de van egy rossz hír is azok számára, akik még az előző generációs PS4-es konzolokkal játszanak: az alapjátékkal szemben a PS4-es verzió csak PlayStation 5-re érkezik!

 

A 2023. április 19-én érkező Burning Shores DLC Aloy-t Los Angelesbe viszi, ahol a Hollywood felirat is látható lesz (és egy óriásrobot azonnal elpusztítja). A PlayStation blogon megjelent bejegyzés szerint a Guerrilla kifejtette, hogy „ahhoz, hogy ezt a nagyszerű víziót technikailag és kreatívan is megvalósíthassuk, meghoztuk azt a nehéz döntést, hogy minden erőnket arra összpontosítjuk, hogy egy hihetetlen élményt hozzunk létre kizárólag a PlayStation®5 konzolra”.

A poszt szerint a Burning Shores DLC-ben Aloy egy „baljós fenyegetés” üldözésére indul, a Los Angeles-i régió pedig egy vulkanikus szigetcsoporttá változott. „Egy veszélyes új régióba utazik majd a Tenakth klán földjeitől délre, ahol egy lebilincselő történet követi azt, ahol a Horizon Forbidden West véget ért, új karakterekkel, kalandokkal és még sok mással.”

A Forbidden West a 2017-es Horizon régóta várt folytatása: Zero Dawn és a főhős Alloy visszatérését látta, amint felfedezi, nos, a tiltott nyugatot, amely olyan városok lepusztult változatait foglalja magában, mint Las Vegas és San Francisco.

A 2022 februárjában megjelenő folytatás az eredeti nyomdokaiba lépve kap egy jelentős bővítményt, hiszen 2017 novemberében jelent meg a Zero Dawnhoz a The Frozen Wilds DLC.

Bár a Forbidden West rengeteg korai frissítést kapott a különböző technikai problémák és életminőségi funkciók kijavítására, valamint egy New Game Plus módot is kapott az év későbbi részében, ez lesz az első nagyobb DLC-csomag, ami a játékhoz érkezik a megjelenés óta.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu