Anya Taylor-Joy nem hívta fel Charlize Theront a Furiosa forgatása előtt, de a színésznő „nem hibáztatja érte”

MOZI HÍREK – „Megértem” – mondta Theron arról, hogy Taylor-Joy elvállalta Furiosa szerepének fiatalabb változatát. „Ez mindig necces.”

 

A Mad Max: Fury Road színésznője, Charlize Theron kiválóan alakította karakterét az újraindított franchise első részében. Most Anya Taylor-Joy veszi át a szerepet a Furiosa című, hamarosan megjelenő előzményfilmben. Taylor-Joy azonban nem konzultált Theronnal az előzményfilm forgatása során – de ez szerinte nem baj.

Taylor-Joy veszi át Theron Imperator Furiosa fáklyáját a készülő prequelben, de a 2015-ös akciódús Fury Road sztárja a The Hollywood Reporternek elmondta, hogy megérti, hogy az új Furiosa miért nem akarhatta elérni.

„Nem, de megértem. Ez mindig necces” – mondta Theron a kiadványnak a legújabb címlapsztorijukhoz. „Ki akarja felvenni a telefont, és azt mondani, hogy ‘Hé, ezt nélküled fogjuk megcsinálni’. Senki sem akarja ezt megtenni. Szóval, teljesen megértem ezt.”

Annak ellenére, hogy nem szerepel karaktere előzményfilmjében, Theron szerint minden rendben van közte és George Miller rendező között, és hozzátette, hogy „nem haragszik”, amiért olyan filmet írt, amihez egy fiatalabb színésznőre van szükség. „Szeretem George-ot. Tudom, hogy még fogok vele beszélni. Azt hiszem, egyszerűen túl nehéz volt.”

Bár a 47 éves színésznőnek ellentmondásos érzései vannak az egész helyzettel kapcsolatban, Theron azt is elárulta, hogy rajong Miller választásáért, hogy egy fiatalabb Furiosát alakítson, konkrétan „k*baszottul nagy színésznő” szerinte.

Ami Taylor-Joy-t illeti, a 26 éves színésznő a People-nek A menü novemberi premierjén elmondta, hogy a két Imperator Furiosának minél előbb találkoznia kell egy vacsorára – és megmagyarázta, miért nem találkoztak még Theronnal.

„Charlize elég kedves volt – azt hiszem, mindketten olyan helyzetbe kerültünk, hogy mindketten annyira tiszteltük egymást, hogy nem akartuk elérni egymást [a forgatás előtt]. Amint vége lett, amint vége lesz ennek a sajtókörútnak, együtt vacsorázunk, és biztosan kicseréljük a háborús történeteket.”

A duónak minden bizonnyal lesz miről beszélgetnie, a Furiosa sztárja pedig szavakkal kifejezhetetlenül „epikusnak” nevezte a Mad Max univerzumot. „Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek, és nagyon hálás vagyok, hogy együtt dolgozhattam azokkal a hihetetlen kreatívokkal, akik a Furiosa emberei. A Mad Max világa teljesen egyedi és epikus, olyan léptékű, amit még csak le sem tudok [írni].”

Furiosa 2024. május 24-én kerül a mozikba; addig is nézd meg Theron karakterét a Mad Max: A harag útja című filmben, amelyet most az HBO Max streaming csatornáján nézhetsz meg.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu