Bill Clinton az Elden Ringben? A modderek újabb mém-gyöngyszemet gyártottak! [VIDEO]

Nem kellett sok idő a sokkoló Game Awards pillanat után, hogy Bill Clinton modként halhatatlanná váljon a FromSoftware Elden Ring című játékában.

 

 

Egy új moddal Bill Clinton is bekerült a FromSoftware nyílt világú eposzába, az Elden Ringbe, mint játszható karakter. A játékot nemrég díjazták a The Game Awards 2022-en, ahol néhány más elismerés mellett az Év játéka címet is hazavihette. Ám eközben a díjátadó végén egy bizarr pillanat is nagy figyelmet kapott.

Rögtön azután, hogy Hidetaka Miyazaki, az Elden Ring rendezője befejezte az Elden Ring Év játéka győzelméért mondott köszönőbeszédét, valaki felosont a színpadra, odament a mikrofonhoz, és a díjat Bill Clinton volt amerikai elnöknek „jelölte”.

Ez a furcsa pillanat azonnal széles körben elterjedt internetes mém lett. A modderek, akiket az eset megihletett, nem vesztegették az időt, és létrehoztak egy modot az Elden Ringhez, hogy Bill Clintont is beillesszék a játékba.

A modder Arestame megosztott egy klipet a Bill Clinton Elden Ring modjukról, amelyen az Egyesült Államok 42. elnöke egy bunkósbottal rohangál a Lands Betweenben. Bill Clinton felfedez egy kicsit, mielőtt harcba keveredne. Ám sajnos nem tud mit kezdeni az ellenséggel, akivel találkozik. Clinton végül meghal, bár a videó utolsó klipjében úgy tűnik, hogy a játék tutorial területén ébred fel. A mod jelenleg nem letölthető, de a róla készült videó már elég nagy érdeklődést váltott ki, és e cikk írásakor már több mint 96 000 lájkot kapott.

Az Elden Ring modok a játék megjelenése óta nagy divatnak számítanak, a modderek kicserélik a karaktermodelleket, és egyéb jelentős változtatásokat eszközölnek a játékban.

Ami a hivatalos tartalmakat illeti, az Elden Ring rajongóknak talán még többre számíthatnak ezen a fronton is. Egy nemrégiben megjelent frissítés megnyitotta az Elden Ring kolosszeumait. A játékosok több PvP-lehetőséget kapnak. Miyazaki utalt arra, hogy a fejlesztőcsapat még nem végzett a játékkal. Hogy ez azt jelenti-e, hogy a rajongók egy teljes értékű Elden Ring DLC-kiegészítőre számíthatnak, ahogyan arról pletykáltak, nem világos. Mi azonban reméljük a legjobbakat. A játék teljes mértékben megérdemelne egy kiegészítőt.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu