Cyberpunk 2077: ideiglenesen felfüggeszthetnek egy hasznos funkciót?!

A Cyberpunk 2077 ideiglenesen letilt egy hasznos funkciót egy teljesen más CD Projekt Red játékkal kapcsolatos okokból.

 

 

A CD Projekt Red megerősítette, hogy a Cyberpunk 2077 átmenetileg letiltja az automatikus mentések felhőfeltöltését. A nyílt világú sci-fi akciójáték korlátozása a The Witcher 3: Wild Hunt next-gen frissítés közelgő megjelenése miatt szükséges.

A Cyberpunk 2077 korai problémái jól dokumentáltak; a játék elég rossz állapotban indult ahhoz, hogy a CD Projekt Red visszatérítést ajánljon fel.

Aki még ma is játszik a játékkal, annak érdemes észben tartania, hogy a CD Projekt Red december 13-án, közép-európai idő szerint 12 órától letiltja az automatikus mentések felhőfeltöltését. A CD Projekt Red elmagyarázta, hogy ez egy elővigyázatossági intézkedés. A The Witcher 3 next-gen frissítésével és a cég szerverein ekkor várhatóan megnövekedő forgalommal kapcsolatos. Arról, hogy mikor tér vissza a játék felhőfeltöltése az automatikus mentésekhez, nem közöltek menetrendet. Ugyanakkor nehéz elképzelni, hogy a funkció komolyabb ideig nem lesz elérhető.

A játékosok más módon is menthetik a játékukat, amíg várnak az automatikus mentések felhőfeltöltésére. Még mindig sokan vannak, akik rendszeresen játszanak a Cyberpunk 2077-tel, és kihasználhatják ezt a funkciót, így örülni fognak, ha az visszaáll. Mások talán most fedezik fel először a játékot, és a Cyberpunk: Edgerunners frissítései és sikere miatt adnak végre egy esélyt a játéknak.

Megint mások talán most térnek vissza hozzá, hogy felkészüljenek a DLC-re. A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty egy fizetős bővítmény, amely jövőre érkezik a nyílt világú játékhoz.

A DLC-ről egyelőre nem sok mindent árultak el, de a játékosok új területeket fedezhetnek fel benne, és új karakterekkel találkozhatnak, köztük egy olyannal, akit az ünnepelt színész, Idris Elba alakít.

Azoknak, akik még nem merültek el a Cyberpunk 2077-ben, talán érdemes lesz jövő évig várniuk. A játék nem csak a Phantom Liberty DLC bővítményt kapja meg, de a jelek szerint valamikor egy Game of the Year Edition is megjelenik majd. Ennek pontosabb részleteit, beleértve a lehetséges árát is, e sorok írásakor még nem ismerjük.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu