James Cameron nem lesz ott az Avatar: A víz útja premierjén – kiderült, hogy miért!

MOZI HÍREK – Az Avatar: A víz útja című film hollywoodi premierje lehet James Cameron nagy dobása, de a rendező mégsem lesz jelen a bemutatón.

 

 

James Cameron kénytelen lesz kihagyni az Avatar: A víz útja című film hollywoodi premierjét Los Angelesben. Ugyanis kiderült: pozitív lett a Covid-19 tesztje. A Variety beszámolója szerint a rendező állítólag jól érzi magát, és tünetmentes. Ám a protokoll miatt az év egyik legnagyobb filmjének ígérkező promóciója virtuálisan történik majd. Bár Cameron nem lesz jelen, a Hollywood and Highland komplexumban így is rengeteg sztárfellépő várható. Sigourney Weaver, Sam Worthington, Zoe Saldana és Kate Winslet is feltűnnek majd a hírek szerint.

Természetesen az Avatar: A víz útja című film világpremierjét a múlt héten tartották Londonban. Cameron is részt vehetett rajta filmje sztárjaival együtt.

A film még ezen a héten a mozikba kerülhet, ahol várhatóan 150-180 millió dollár közötti bevételt hozhat az amerikai nyitóhétvégén, és a többi nemzetközi területtel együtt a kínai megjelenés is nagyot dobhat a bruttó bevételén.

James Cameron Avatar-franchise-a annak ellenére, hogy már tizenhárom éve létezik, még csak most kezdődik igazán. Minden kezdeti félelem, hogy a Cameron által aprólékosan megtervezett folytatás-sorozat talán túl későn érkezett, eloszlott ő közelebb került a megjelenéshez az Avatar: A víz útja. Igaz ugyan, hogy a Fekete Párduc 2 az elmúlt hetekben uralta a kasszákat, de az Avatar: A víz útja jelentheti a legnagyobb kihívást az év egyik legsikeresebb Marvel-filmjének.

Az Avatar: A víz útja december 15-én kerül a mozikba.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu