The Witcher 3: a CD Projekt végre részletesen beszámolt a next-gen fejlesztésekről!

A CD Projekt Red közzétette a The Witcher 3: Wild Hunt következő generációs változata összes fejlesztésének részleteit.

 

 

Közzétették a The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition next-gen konzolokra megjelenő változatának teljes javítási jegyzetét.

A CD Projekt Red korábban kiemelte a The Witcher 3 PS5-ös és Xbox Series X/S változatának legnagyobb változásait, köztük a ray tracing támogatását és egy külön módot a 60 FPS-es játékmenethez.

Emellett megerősítette a felfedezés és a harc különböző kameraváltozatait is. Ráadásul a PC-s verzióban egy új ULTRA+ beállítás is megjelenik. A fejlesztő most kiadta a játék frissítésének hivatalos javítási jegyzeteit, amelyek részletesen leírják a változásokat.

A Complete Edition javítási jegyzeteit különböző kategóriákba sorolták. Ezek közül néhány kifejezetten a PC-re és a next-gen konzolokra vonatkozik. A CD Projekt Red sugárvezérelt globális megvilágítást és környezeti okklúziót adott hozzá ehhez a verzióhoz. A PC-tulajdonosoknak pedig a sugárvezérelt tükröződések és árnyékok engedélyezésére is lehetőségük van. A frissítés a 4K textúrák mellett különböző modokat is tartalmaz Geralt, Yennefer, Triss, Ciri és mások számára.

A javítási jegyzet ezután ismerteti a PC-exkluzív „ULTRA+” módot, amely állítólag jelentősen javítja a program grafikáját.

Azt is megerősítik, hogy a játék Xbox Series S változatában nem lesz ray tracing, de a rajongók így is kihasználhatják a 60 FPS-es játékmenetet célzó, magas képkockasebességű mód előnyeit.

További platformspecifikus funkciók közé tartozik az adaptív triggerek. Továbbá a DualSense kontrollerek haptikus visszajelzésének támogatása, valamint a PS5-ös verzió aktivitáskártyái. Ezt követi egy részletes rész a játékhoz érkező minőségi változásokról. Valamint néhány infó a CD Projekt Red által a játékmenetben végrehajtott fejlesztésről.

A rajongóknak érdemes tudni, hogy aki birtokolja a játékot az a következő generációs kiadást ingyen kapja meg, függetlenül attól, hogy milyen verzióval rendelkezik. A frissítés kiterjedtnek tűnik, így meglepő, hogy a CD Projekt Red nem kér pénzt a fejlesztésekért.

A The Witcher 3: Wild Hunt next-gen kiadásának teljes javítási jegyzékét az alábbi linken találod.

Forrás: TheWitcher.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu