A Ubisoft egy új Assassin’s Creed Mirage képet villantott, ami az AC1-re hasonlít

Az Assassin’s Creed Mirage új screenshotja egy népszerű AC1-es jelenetet idéz fel, hogy „különleges tisztelettel adózzon a játék előtt, amely mindent elkezdett”.

 

Sok rajongó reménykedett abban, hogy a Ubisoft a The Game Awards 2022-en egy új Assassin’s Creed Mirage trailert mutat be, és bár ez nem így történt, a Ubisoft Bordeaux-ban úgy látta jónak, hogy egy új screenshotot adjon ki a játékról. Néhány rajongó talán reménykedik abban, hogy az esetleges Assassin’s Creed Day (december 21.) rendezvények során új AC Mirage információkhoz juthat. Mégis, ennek a screenshotnak a közzététele alapján ez valószínűtlennek tűnik.

Ráadásul a legutóbbi jelentések szerint az AC Mirage-t belsőleg már kétszer is elhalasztották. Az AC Mirage soha nem kapott nyilvános megjelenési dátumot, csak egy 2023-as ablakot, de jelen állás szerint úgy tűnik, hogy a rajongók 2023 augusztusában számíthatnak erre a címre. Ez bőven elég idő a Ubisoftnak, hogy piacra dobja a játékot, és bár egyetlen screenshot nem sok a hónaphoz képest, a képkörnyezetből kiemelkedik.

A 2022-es év lezárásaként, beleértve a közelmúltban az Assassin’s Creed franchise jövőjének felfedezéseit és az AC 15. évfordulójának ünneplését, a Ubisoft Bordeaux egy új Assassin’s Creed Mirage screenshotot tett közzé, amely szinte 1:1 újrateremtése az eredeti AC1 egyik kedvelt screenshotjának. Az alábbi rövid videóban látható, hogy mennyire közel áll egymáshoz a kettő, míg egy következő tweet egy háttérképes változatot csatol letöltésre. De röviden: a háttér az Assassin’s Creed Mirage bagdadi környezetéhez igazodik, Altair helyét Basim veszi át, az ellenségeket pedig felcserélték, hogy passzoljanak. De egyébként ez egy kőkemény újrateremtés, ami a testtartást, a stílust és így tovább illeti.

Bár az AC Mirage szorosan kapcsolódik az AC1-hez, hiszen a Rejtőzködők fénykorában játszódik, mielőtt az Assassinokba való átmenet (és Altair későbbi újjáalakulása) bekövetkezik, fontos megjegyezni, hogy ez egy saját játék. Minden AC játék szorosan kapcsolódik egymáshoz, és talán az AC Mirage a legtöbbnél jobban, mert az idővonalra helyezés, a játékmenet stílusa és a Basim főszereplő kiválasztása miatt, de ez elsősorban Basim története, amelynek alappillérei az orgyilkosság és a parkour, amin meg lehet állni.

A rajongók nyilvánvalóan nagyon várják a folytatást, és a legéhesebb rajongók számára egy screenshot nem biztos, hogy kielégíti őket. A legfontosabb azonban az, hogy a Ubisoft olyan terméket tud szállítani, amire büszke lehet. Mivel olyan projektek vannak a láthatáron, mint az Assassin’s Creed Red és az AC Hexe, az AC Mirage valóban egy tesztpálya, hogy a klasszikus megközelítésnek van-e helye a jövőbeli terveiben. A Ubisoft a jelek szerint nyitott erre, de az AC Mirage fogadtatása nagyon is befolyásolhatja a végső döntést.

Az Assassin’s Creed Mirage 2023-ban jelenik meg Lunára, PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

Az első Assassin’s Creed retrotesztjét itt olvashatjátok el.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu