God of War Ragnarök: egy vicces videó mutatja be a játékot Mimir szemszögéből [VIDEO]

Egy God of War Ragnarök játékos egy vicces videót osztott meg, amiben Mimir szemszögéből mutatja be a játékot és azt, hogy mit lát.

 

Egy fergeteges God of War Ragnarok videó mutatja be a játékot Mimir szemszögéből, amikor Kratos felfedezi a körülötte lévő világot. A God of War Ragnarok folytatja a God of War (2018) történetet, és a főszereplőket, Kratost és Atreust az északi kilenc birodalom változatos tájain vezeti végig. Az előddel ellentétben, ahol a játékosok csak hat birodalmat látogathattak meg, a God of War Ragnarok lehetőséget ad arra, hogy a maradék három birodalomba is elmerészkedjenek: Vanaheim, Asgard és Svartalfheim.

Kratos és Atreus számos festői helyszínnel és gonosz szörnyekkel találkozik, amikor a God of War Ragnarokban bejárják a kilenc birodalmat. Útjuk során elkíséri őket Mimir, aki egykor Odin tanácsadója volt, most azonban a főszereplők segítségére van küldetésükben. Mimir azonban csak egy fejként létezik, amelyet Kratos a derekára akaszt, ezért az ő perspektívája jelentősen eltér a God of War Ragnarok többi karakterétől. Egy játékos vizualizálta, hogy ez hogyan nézhet ki, és egy vicces videóban összeállította.

Ayrarnunes Twitter-felhasználó feltöltött egy videót, amely Mimir perspektíváját mutatja be a God of War Ragnarokban. A videó azzal kezdődik, hogy Kratos megver egy ellenséget, amitől Mimir feje hevesen rázkódik. A következő néhány másodpercben Mimir nézőpontja látható, ahol látja, hogy a környezet megbolondul és véletlenszerű irányokba forog. Ezt követően Kratos és Freya a God of War Ragnarok-ban egy festői tájat csodálnak meg, ahol egy hegy és egy víztömeg található. Freya azt mondja, hogy az említett helyszín „gyönyörű”, amikor a kamera Mimir nézőpontját mutatja, ahol csak néhány növény és kő van.

A videó utolsó szakaszaiban hasonló eseteket láthatunk a God of War Ragnarokból, ahol Kratos fut. Ugyanakkor Mimir világa mintha földrengésszerűen rázkódna. Ayrarnunes videója csak egy kis betekintést nyújt abba, amit Mimir a God of War-sorozatban Kratos és Atreus mellett látott volna. Még ha a kényelmetlen helyzet el is takarja a kilátását, Kratos mindenütt jelenlévő szövetségese volt, aki irányította őt, és értékes tanácsokkal látta el, amikor szükséges volt.

Sok játékos nem tudja, hogy Mimir az egyik legbölcsebb embernek számít a játékban. Szoros kapcsolatban állt az Aesirrel, mielőtt Odin több mint 100 évvel ezelőtt bebörtönözte őt, mielőtt Kratos kiszabadította volna. Mimir megkéri Kratost, hogy fejezze le, és vigye el valakihez, aki jártas az ősi mágiában, aki történetesen Freya. Freya végül megteszi, amit kell, és feléleszti a levágott fejet.

A God of War Ragnarök PS4-re és PS5-re érhető el, a játék tesztjét itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu