Ki nem találnátok, milyen megoldást javasol a Sony a DualSense vezeték nélküli problémáira!

TECH HÍREK – Elegáns és rendkívül elmés megoldást találtak ki a Sony mérnökei, le a kalappal!

 

 

A Sony DualSense vezérlő híres a gyenge akkumulátor-üzemidejéről. Most úgy tűnik, hogy a továbbfejlesztett DualSense Edge még rosszabb. Mi a cég megoldása erre a rossz vezeték nélküli akkumulátor-üzemidőre? Tartsa a vezérlőt bedugva. Komolyan, ezt bírták tanácsolni.

A Sony elárulta a TechRadar Gamingnek, hogy a DualSense Edge valamivel rosszabb akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, mint az eredeti DualSense kontroller, köszönhetően az új funkciók hozzáadásának.

„A DualSense Edge vezeték nélküli vezérlő üzemideje mérsékelten rövidebb, mint az eredeti DualSense vezeték nélküli vezérlőé, mivel az eredeti DualSense vezérlővel azonos formájú és ergonómiai kialakítású készülékbe számos további funkciót építettünk be” – írja a cég.

Kissé fölöslegesen a Sony közleményében arra is felhívta a figyelmet, hogy a kontroller bedugva tartása megőrzi az akkumulátor élettartamát:

„Jó egyensúlyt akartunk teremteni a vezeték nélküli üzemidő és a robusztus, nagy teljesítményű funkciók biztosítása között. Emellett a hosszabb USB-fonott kábel azoknak a versenyző játékosoknak is nagyszerű, akik a vezeték nélküli interferencia elkerülése érdekében inkább vezetékes csatlakozással játszanak – ez a lehetőség megőrzi az akkumulátor élettartamát.”

Foglaljuk csak össze! A gyenge akkumulátor-üzemidő ellen az a megoldás, hogy a DualSense Edge-et mindig bedugva tartod.

A TechRadar szerint az eredeti DualSense újonnan körülbelül 12 órát bírta, de ez az akkumulátor elhasználódásával egy év alatt inkább hat órára romlott.

A Sony nem adja meg az akkumulátor élettartamát az Edge esetében. Ám az a tény, hogy elismeri, hogy az Edge rosszabb lesz, mint az eredeti készülék, aligha ígér sok jót.

Akárhogy is, bár a DualSense Edge PC-kompatibilis, távolról sem tűnik vonzó alternatívának az Xbox Elite Wireless Controller Series 2 hasonló termékeivel szemben, amelyek 30-40 órás akkumulátor-üzemidőt érnek el. Ráadásul a Sony új vezérlője 200 dollárral drágább. Pazar.

Forrás: TechRadar

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu