A Goat Simulator 3 fejlesztői jogi lépésekre számíthatnak a GTA VI-megszellőztetés miatt?!

Egy Goat Simulator 3 reklámot levetetett a Take-Two, miután az szándékosan tartalmazott kiszivárgott játékmenetet a GTA VI-ból.

 

 

A Goat Simulator 3 egyik reklámja a játékra jellemző trollkodást mutatott be. Ugyanis az idén történt hatalmas GTA VI szivárgásból származó játékmenetet tartalmazott. Nem kellett sokáig várni, hogy a GTA kiadója, a Take-Two DMCA-felszólítást küldjön a videó eltávolítására.

A jelenleg nem elérhető hirdetésben egy Shaun nevű NPC humoros áttekintése szerepelt, aki leírja, hogy feladatai közé tartozik a körbe-körbe járkálás, dolgok felszedése és egy padon való üldögélés.

A GTA VI klip a hirdetés végén jön, amikor Shaun azt mondja, hogy néhány „pár hónapja kiszivárgott felvételen” láthatjuk őt.

Az a tény, hogy a Goat Simulator fejlesztői az eredeti tweetre a Simpson családból származó, mémmé vált „veszélyben vagyok” GIF-fel válaszoltak, azt jelzi, hogy valószínűleg tudták, mit csinálnak itt. Azt még nem tudni, hogy a Take-Two tesz-e további jogi lépéseket a DMCA-értesítésen túl.

A harmadik rész az eredeti Goat Simulator félrevezető címet viselő folytatása. Egy humoros sandbox játék, amely Tony Hawk Pro Skater-szerű kombókkal és rengeteg butasággal operált. A játék novemberben jelent meg, és langyos kritikákat kapott – mi sem voltunk elájulva tőle.

Forrás: Egames.news

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu