Hellblade 2: a fejlesztők örömteli bejelentést tettek!

A Ninja Theory, a Hellblade 2 mögött álló játékfejlesztő stúdió közölte, hogy mikor számíthatunk újabb hírekre a játékkal kapcsolatban.

 

 

A Senua’s Saga: Hellblade 2 mögött álló fejlesztőstúdió, a Ninja Theory hivatalos közleményt adott ki arról, hogy mikor számíthatunk friss hírekre a mentális betegségek ábrázolásáért is dicsért Hellblade közelgő folytatásáról. A játékstúdió karácsony reggelén a Twitteren adta meg követőinek a közelgő fejlesztői naplók jövőbeli idővonalát.

Az eredeti játék 2017-es megjelenése után a Senua’s Saga: Hellblade 2 az első Hellblade sok rajongója által nagyon várt folytatás.

Mi is alig győzzük már kivárni, főleg, hogy a játék zenéjét az experimentális folk koronázatlan királya, a Heilung együttes készíti, akiknek decemberi, budapesti koncertjén is képviseltette magát a theGeek stábja.

A fejlesztőstúdió a hivatalos Twitter-fiókján tette közzé, hogy a rajongók az új évben a dev diaries visszatérésre számíthatnak Bár pontos dátumot nem adtak meg, ez legalább egy friss hír. Sok izgatott játékos kapaszkodhat belé a jövőre nézve. A folytatással kapcsolatban nagyok az elvárások.

A Ninja Theory tweetje azonban valóban rejtélyes. A bejelentés izgalma ellenére a tweet még inkább fájdalmas várakozást kelt azokban, akik kíváncsian várják, mit tartogat számukra a folytatás. A játékkal kapcsolatos frissítésekre néhány hét múlva kerülhet sor. Ám az is lehet, hogy még hónapokba telik, mire bármilyen más hír érkezik a fejlesztőstúdiótól. A játékra való várakozás néha gyötrelmesnek tűnhet. Az legalább megnyugtató, hogy a Ninja Theory nem sieti el a dolgot. A fejlesztői naplóktól kezdve a Hellblade 2 koncepciórajzaiig a stúdió remek új látványtervekkel kecsegtet.

A Ninja Theory azt is megerősítette, hogy a Senua’s Saga: Hellblade 2 az Unreal Engine 5-öt fogja használni.

Mivel a játék elkészítéséhez az eddigi egyik legnagyobb motort alkalmazzák, mindenképpen izgalmas lesz látni ezeket a közelgő dev diary-ket. Már a tavaly közzétett összehasonlító videóban is szembetűnőek voltak a grafika közötti különbségek. Már az eredeti Hellblade-et is dicsérték a hihetetlen arcanimációi miatt. Így egy ilyen hatalmas javulást látni valamiben, amit már a játékvilág is megtapsolt, nagyon izgalmas dev diary tartalmakat ígér.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu