Rhea Seehornt megdöbbentette, ami karakterével történt a Better Call Saul végén

MOZI HÍREK – Rhea Seehorn biztos volt benne, hogy karaktere nem is éri meg a Better Call Saul végét.

 

 

A Breaking Bad spinoff-sorozat, a Better Call Saul idén nyáron ért véget. Ezzel lezárult egy olyan történet, amely 2015-ben, az első évaddal kezdődött. Bár a sorozatban számos visszatérő karakter szerepelt a Breaking Badből, Rhea Seehornnak sikerült megfognia a rajongókat Kim Wexler alakításával. Kimet az eredeti sorozatban még csak meg sem említették, de a Better Call Saul végére a franchise egyik legkedveltebb karakterévé vált.

Seehorn a maga részéről nem számított arra, hogy Kim a sorozat egyik legkedvesebb karakterévé emelkedik ennyi rajongója számára.

Sőt, annyira biztos volt benne, hogy a sorozatban töltött ideje korlátozott, hogy minden forgatókönyvben, amit kapott, mindig Kim halálának jelenetét várta. Még akkor sem akarta Seehorn feltételezni, hogy mindez azt jelentené, hogy Kim biztonságban van, amikor a karaktere saját történetszálat kapott a Jimmyvel való kapcsolatán kívül.

„Egy bizonyos ponton elkezdtem olyan történetszálakat kapni, amelyek nem csak Jimmy [McGill] történetéhez kapcsolódtak, és nagyon izgatott voltam, de őszintén szólva nem mertem álmodni” – magyarázta nemrég Seehorn az Empire Magazine-on keresztül.

Seehorn elmondása szerint túl gyakran lapozgatta a forgatókönyveket a társával, Patrick Fabiannal (Howard Hamlin), és amikor Kim sértetlenül jutott el az utolsó epizód végére, a színésznő meglepődött. Azt sugallja, hogy ez az idegesség talán abból a félelemből fakadt, hogy el kell hagynia a sorozatot. Ez nehéz volt számára, miután megszerette nemcsak Kim Wexler karakterét, hanem minden mást is a Better Call Saulban.

„Egyszerűen olyan dolog lett belőle, hogy >>Nem akarok kimászni ebből a homokozóból<<. Ez a legjobb írás, a legjobb karakter és a legjobb emberek” – mondja.

Seehornt idén végre Emmy-díjra jelölték Kim szerepéért, ami már évek óta esedékes volt. A 6. évad második felével 2023-ban is esélyes lesz egy újabb jelölésre. Ugyanis a 6. évad második fele külön is díjazható lesz.

Mindeközben a Better Call Saul társalkotója, Vince Gilligan továbbra is együtt dolgozik Seehornnal. Őt szerződtette a következő sorozatának főszerepére, amelyet két évadra vett fel az Apple TV+.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu