Titániumra válthat az Apple iPhone 15 Pro és Ultra modellje?

TECH HÍREK – A USB-C port és a több RAM jó lesz, de az alumínium lecserélse a gyártási költségeket megnövelheti.

 

Ősszel jön az iPhone 15, aminek Pro és Ultra modellje több dologban is újíthat egy elemző szerint, viszont nem lehet szó nélkül hagyni az összeszerelés során használt anyagokat sem. Eddig alumíniumot vett igénybe az Apple, de a Haitong International Securitiesnek, egy hongkongi befektetési cégnek dolgozó Jeff Pu szerint ezt titániumra cserélheti a techcég, írja a MacRumors, ám Pu még mindig iPhone 15 Pro Maxnek nevezi a legdrágább, leginkább felszerelt mobilt, miközben a Bloombergnek dolgozó Mark Gurman már iPhone 15 Ultrának hívja azt. Maradjunk az Ultránál.

Pu szerint ugyanazt a kijelzőméreteket fogja használni az összes 15-ös iPhone, amit a 14-es termékcsaládhoz használt az Apple, de a drágább modellek a jobb esztétika jegyében alumíniumra váltanak a gyártás során. az iPhone 15 Pro és Ultra 6 GB RAM helyett 8 gigányi memóriát kap, és az Apple valószínűleg megtartja az LPDDR5 standardot, amit az iPhone 14 Pro és Pro Max során használt. A klikkelhetőnek nevezett gombok helyett szolidabbak lehetnek, és az összes modellen az USB-C portra is számítsunk. Állítólag a drágább modelleken Thunderbolt 3 csatlakozót is találhatunk majd.

Az iPhone 14 mindegyik verziója a Qualcomm Snapdragon X65 5G-s modellt használja, de az új telefonokban már az X70-es lehet ott. Az iPhone 15 és az iPhone 15 már 48 megapixeles elsődleges szenzorokat kaphat, és ugye írtunk a minap arról, hogy egy másik elemző, Ming-Chi Kuo szerint az iPhone 15 Pro és Ultra verziója több exkluzív funkciót kaphat, amivel az Apple feljebb tolhatja az átlagárat, és több profitot akaszthat le értékesítésenként. Szinte fix, hogy az iPhone 15 Pro és Ultra drágább lesz a 14-es megfelelőkhöz képest.

Az Apple sem fogja megúszni, ha egy gazdasági válság során az emberek nem nagyon költenek ilyen luxuscikkekre. Mert az iPhone az. Hazánkban biztosan.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu